2777
2789
عنوان

کسی میدونه کمکم کنه؟؟

177 بازدید | 13 پست

دوستان من عید امسال روی موهای مشگی خودم مش انجام دادم الان دلمو زده میخوام رنگ مشگی بزارم، بنظرتون روی مش رنگ مشگی میگیره، چون میخوام مثل موهای خودم بشه ک ازقبل مشگی بود کسی میدونه میشه یا ن؟؟؟؟ 

سکـــوت کــــن گاهی سبــــک نشـــی سنگـــین تــــری.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ مشکی بزنی مشهات سبز میشن باید داخل رنگ مشکی یکم شکلاتی قاطی کنی مشکی میشه

خواستم مثل عید هزینه نکنم خودم بزارم اخه رنگ دیگ بزارم ریشه موهام مشگی رشد میکنه دوباره باید رنگ کنم واس همین گفتم مشگی 

خواستم مثل عید هزینه نکنم خودم بزارم اخه رنگ دیگ بزارم ریشه موهام مشگی رشد میکنه دوباره باید رنگ کنم ...

رنگ کنی مشکیهات دربیاد اتفاقا قشنگ ترمیشه بعدشش هف ماه مجددا میتونی رنگ کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خواستم مثل عید هزینه نکنم خودم بزارم اخه رنگ دیگ بزارم ریشه موهام مشگی رشد میکنه دوباره باید رنگ کنم ...

بعدم اینو بدون مشکی خیلی سخت از ساختمون موخارج میشه اگ بخوای یموقع موهاتو روشن کنی هرکسی انجام نمیده و موهاتم اسیب میبینه تا اون رنگ از موهات خارج شه برنگ دلخواهتم نمیرسی

پشت سرهم مشکی زدن و رنگای شرابی زدن بمو آسیب میزنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم رنگ مشکی پرکلاعی و شماره ۱ و ۲ به اندازه دکلره موها رو داغون میکنه شماره ۳ یا چهار خاکستری بزن با اکسیدان ۶ درصد تیره و زیبا میشه مش هاتم ی های لایت تیره میده و خوشگل میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم رنگ مشکی پرکلاعی و شماره ۱ و ۲ به اندازه دکلره موها رو داغون میکنه شماره ۳ یا چهار خاکستری بزن ...

یعنی رنگ خاکستری 3 یا 4 بااکسیدان 6بزنم؟؟ 

رنگ کنی مشکیهات دربیاد اتفاقا قشنگ ترمیشه بعدشش هف ماه مجددا میتونی رنگ کنی

مثلا چه رنگی کنم چون موهام مشگی بود خواستم رنگ مشگی بزارم ک موهام رشد کرد لااقل یدست باشه

مثلا چه رنگی کنم چون موهام مشگی بود خواستم رنگ مشگی بزارم ک موهام رشد کرد لااقل یدست باشه

هررنگی دوستداری بذار رنگای روشن که ریشه مو تیره باشه خیلی قشنگ میشه

تورنگهای بلوند و دودی و بژ خیلی خوشگلن

یاحتی رنگای فانتزی