2777
2789
عنوان

احساس میکنم اصلا جذاب نیستم🤧

233 بازدید | 13 پست

بچه ها من دوسال با یه ادم فوق سمی بودم ولی از حماقت های فراوونم 😑 تا دوسال رابطرو کشش دادم.

اول ک مجازی دوست شدیم و کلی اذیتم کرد ک حالا بماند ولی اولین بار ک همو دیدیم یادمه یه روز بارونی بود تو مترو بودم ک بهم زنگ زد بیا میدان کتاب من اومدم تهران من ک یه چند وقت باهاش قهر بودم کلی کلاس گذاشتم و با منت رفتم پیشش حالا بگذریم از اینک کلی منو زیر بارون معطل کرد و خیس شدم.

اونروز با هم کلی حرف زدیم و گفتیم و خندیدیم بعد یهو تلفنش زنگ زد من شیطنتم گل کرد بهش برف پرتاب کردم.

فکر کردم خوشش میاد و رمانتیکه و ابراز علاقمو خیر سرم نشون دادم.بعد از اونروز ک با هم ح زدیم کلی به من توپید ک تو اصلا مطیع نیستی و به چه جرعتی به من برف پرت کردی و اینچیزا

هرچی میشد دم به ساعت میگفت تو مطیع نیستی مگ من بردشم ک هرچی میگه بگم چشم😑

حالا همه اینا به کنار اون ادم دگ برام تموم شد ولی من با توجه به تجربیات گذشتم همش احساس میکنم اصلا ادم جذابی نیستم ینی درواقع با برف بازی خواستم یکم حال وهوا رمانتیک بشه.

قبل از اونم کلی تجربه دگ مثل این داشتم ک فکر کردم مثلا اینجا ابراز علاقه بکنم و احساسمو نشون بدم چقد باحال و جذابه ولی نه تنها جذاب نبوده بلکه طرف ازم کنار کشیده☹☹

💖🕊

حالا برفه خورد تو سرش یا لاش سنگی چیزی نبوده خخخ

حالا نمیشه باهمین چند تا چیزی ک گفتی نظر داد 

ولی   تا ابنجا مشکل از شما نیست از اون آدم‌هاست 

باید نیمه گمشده سر راهت قرار بگیره  

از خدا کمک بخواه ک اون بهترینه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یکم مغرور تر باش دختر مغرور خیلی جذابه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم مغرور تر باش دختر مغرور خیلی جذابه 

اوم اره خودم به همین نتیجه رسیدم ولی قبلا با یه فکر احمقانه کلی بچگی و حماقت کردم ک بهش فک میکنم مخام سرمو بزنم به دیوار  

با همین استراتژی مزخرف ک احساسی و رمانتیک باشم

💖🕊

وقتی بامرد خنک و یبس باشی همیشه احساساتت آسیب میبینن مشکل اینه باادم درستی نیستی ک احساساتت ارزش داشته باشه

مشکل انتخاب اشتباه آدماس ک بعدا باعث میشه درک نشی فهمیده نشی شنیده نشی وحتی بجایی برسی نسبت بخودت خنثی بشی حتی ازخودت بدت بیاد 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اوم اره خودم به همین نتیجه رسیدم ولی قبلا با یه فکر احمقانه کلی بچگی و حماقت کردم ک بهش فک میکنم مخا ...

احساسی و رمانتیک بودن خوبه اما بجاش 

بیشتر سعی کن اگه با پسر قرار گذاشتی خیلی سر سنگین برخورد کنی و اون باید تلاش کنه تو رو بخندونه نه شما گلم 

عزت نفستو ببر بالا 

و مغرور باش 🌿❤

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
۲۴

سنت کمه مراقب باش توانتخاب ادما تواین سن کم نذار خیلی آسیب روحی ببینی توباید تواین سن بهترین تجربه هارو داشته باشی 

متاسفانه دیدگاه مردای جامعه هم خراب شده و کمتر دختری هست ک بتونه ازرابطه موفق بیاد بیرون یا سالم بیادبیرون

خداخودش کمک کنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اومم باشه حتما مرسی❤ دوتا دیت داشتم ک هردوتاشو گند زدم😕

😘ایشالا بهترش میاد سرراهت