2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وسط دیشب شیر ظرفشوییمونم کنده شد الان به جای شیر ظرفشویی آبنما داریم🤕😂

زیر شیر ینی داخل کابینت رو ببین وسط لوله یه شیر هس اونو ببند دیگه اب نمیاد . نو این بی آبی گناه داره اینهمه اسراف . کلا کلا فلکه ببند اازم داشتی باز کن

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
آناهید قرص آناناسه برای جوش خوردن زخم مفیده ورمو هم تا حد کمی رفع میکنه راکوتان یه قرص قوی برای پوست ...

ببخشید من ی سوال دارم ،من احتمالا موعد عمل بینی با پریودم یکی شه به نظر شما سخته یا عملو کنسل کنم ؟؟

زیر شیر ینی داخل کابینت رو ببین وسط لوله یه شیر هس اونو ببند دیگه اب نمیاد . نو این بی آبی گناه داره ...

آب نمیاد که،فقط المکش شکسته اینجا شیرو باز کردم عکس بندازم مثل قبل باز و بسته میشه

ببخشید من ی سوال دارم ،من احتمالا موعد عمل بینی با پریودم یکی شه به نظر شما سخته یا عملو کنسل کنم ؟؟

سخته نمیتونی سرتو پایین بیاری پد عوض کنی ولی نه اونقدری که بخوای عملو جا به جا کنی 

باید بری بهش بگی برات ترمیمش کنه من پره های بینیمو دست نزده اعتراض کردم گفت بیا برات کوچیک کنم شما ه ...

میگفت پوستش کلفته اگه جمعش کنم سوراخش تنگ میشد

ولی کثافت عوضی روز اول گفت پایین بینیت جمع میکنم اصلا دست نزده