2777
2789

اولی و دومی مال دیروز ظهر و شب بود 

ولی پایینی مال امروز صب هست ولی چرا هاله هست پر رنگ نمیشه؟؟

دوتای اولی مارک ویتا ساین بی بی چک امروز صب مال مدیکور هست 

همسرم خوابه تا بیدار شد میرم ازمایشگاه 

https://uupload.ir/view/img_20230419_072539_480_53aq.webp/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو باباش و بیدار کن خبر خوشحالی رو بده ببین واکنشش چیه

مبارکه🙂💜

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
اره حتما میرم تا یه ساعت دیگه 😍

انشاءالله عزیزم مبارک باشه نی نی تو بغلت بگیری بچه سالم وصالح باشه ازیاران امام زمان اش باشه، 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم