2777
2789

سلام امکان داره نسبت به همکارتون حِس عاطفی مثبت داشته باشید؟مثلا وقتی کمکتون میکنه یا درست کار انجام میده؟

همسرم پرستاره،و بشدت روی روابط با همکاراش و حد و حدود نسبت به بیماراش حساسم.اما شوهرم ذاتا مرد پاکیه...من چیکار کنم که حالم عوض شه...اصلا وقتی میرم بیمارستان رنگم میپره...فشارم میفته... وقتی رفتارا و تیپ همکاراشو میبینم...من زیادی حساسم؟؟؟چطور خودمو آروم کنم؟💔💔💔

و اینکه همش فک میکنم حس عاطفی مثبت وجود داره بین این و همکاراش!اشتباه میکنم ینی؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

باور کنید خانم اگه توذات همسر شما خیانت باشه خدایی نکرده حتی اگه تو معدن هم کار میکردن از یجای دیگه در گیر این عواطف میشد اما اگه همسرتون آدم پاکیه بهش فکر نکنید و روان خودتون رو درگیر نکنید

مَـگه‌ماچِقَدر‌مُبهم‌بودیم‌ڪ‌ِڪسۍنَفهمیدمارو؟!

الان هم به تو میپرن هم به من

اما محیط بیمارستان همینه خیلی باهم راحتن و وقت زیادی رو هم کنار همن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اخر خودتو داغون میکنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هیچکس دنبال مرد زن دار نیست نگران نباش.

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

عزیزم منم مثل توام، ولی خداروشکر همسرم همکار خانم نداره، حالا از شانسم میخواد انتقالی بگیره یه جایی که همکار خانم دارن. 

البته من خودم سرکار میرفتم قبلا و اینقدر آدم سرش شلوغه کاره که واقعا اتفاقی نمیفته مگه اینکه شانس خوبی نیاری

ببین من کادر درمانم ولی پرستار نیستم 

ولی شوهر خودم صبح تا شب با کلی مهماندار قد بلند و خوشگل و خوشبو در ارتباط  ولی این سالا دست از پا خطا نکرده

تازه پرستارا سر شیفت دیدم چجورین ولی مهماندارا همیشهههه اراسته باید باشن 

خودتم به نکته خوبی اشاره کردی ذاتش پاک 

پس به این مسائل فکر نکن 

انقدر خودتو بالا ببر که با خودت بگو از من بهتر کجا میخواد پیدا کنه

الان هم به تو میپرن هم به من اما محیط بیمارستان همینه خیلی باهم راحتن و وقت زیادی رو هم کنار همن

راحت ک باهم راحتیم ولی حسی بهم نداریم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خدایی به چی دارید فکر میکنید!!!کسی اصلا با کسی کار ندارع در حد سلام و احوالپرسی و کاری همه قراره کارشونو درست انجام بدن مگ کار خاصیه در ضمن عزیزم پرستاری خانوم اگ هم بخان توجه کنن به دکترای مرد توجه میکنن نه پرستار مرد مگر دو نفر تحت تاثیر واقعا عشق و عاشقی باشن 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜