2777
2789

چیکارکنم؟؟میخوام مامان شم😔 در یگه از همه دکترا قطع امید کردم...اصلاح سبکم چندروزه شروع کردم

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بدبختی   با حسرت! با بیچارگی

جدی چیکار گردی؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
رفتم دکتر دارو مصرف کردم تنبلی برطرف شد و بچه دار شدم ناامید نباش و درمانتو تکمیل کن

عزیزم شما چه مدت طول کشید درمان شدی 

و میشه بگی چه داروهایی مصرف میکردی ممنون

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش

عزیزم چند تا نکته هست حیفم اومد بهت نگم شاید گره از کارت باز کرد

یک نماز اول وقت که امور مختلف زندگیت به تاخیر نیوفته

دو نماز های هدیه به امام جواد و حضرت رقیه(دقت کن گفتم هدیه )

سوم راضی باش به رضای خدا و استرس به هیچ وجه به خودت راه نده که نتیجش عکسه واقعا

انشاءالله خدا دامنتو با بچه ای صالح و عاقبت بخیر سبز کنه

من نداشتم ولی زن داداشم گرده نخل نر دو با عسل قاطی کرد و خورد خوب شد 

گرده نخل نر از عطاری بگیرید و اصل باشه ( گرده اصل رو با عسل قاطی کنی مزه خیلی بدی میده که موقع خوردن باید تحمل کنید )

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

[QUOTE=286397921]جدی چیکار گردی؟[/QUOTE]

هزارتا دکتر  همه جور قرص! دیگه دکتر سرخود بودم! هرکی هرچی میسد میدونستم براش  قرص تجویز میکردم!

با بدبختی  بخدا با هزارجور دعا و‌نذر و ختم و صلوات! با هزارتا قسم ب خدا و‌پیغمبر!  با گریه و خواهش و تمنا! اخرشم یدونه دارم هنوز جنسیت ایناش مشخص نیس ماه های اولم  ولی   بابام دراومده!  علاعم نایی ک تنبلی داریم از بقیه بیشتره!  پدرم دراومدهههه قد صد تا زن زاعو علاعم دارمممم همشم حس میکنم میخام عادتشم

[QUOTE= 286397921 ]جدی چیکار گردی؟[/QUOTE] هزارتا دکتر  همه جور قرص! دیگه دکتر سرخود بودم! هرک ...

عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ بشی منم حاظرم همه دردارو تحمل کنم ولی بچه دار بشم

عزیزم شما چه مدت طول کشید درمان شدی  و میشه بگی چه داروهایی مصرف میکردی ممنون

خیلی سال گذشته ولی دوسال تحت درمان بودم تو داروها هم کلومیفن یادمه و قرص گلوکوفاژ و اسیدفولیک و یه پودری بود برای تقویت تخمدان به نام اینوفولیک

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
خیلی سال گذشته ولی دوسال تحت درمان بودم تو داروها هم کلومیفن یادمه و قرص گلوکوفاژ و اسیدفولیک و یه پ ...

اهان ممنون عزیزم ایشالا همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه

خیلی سال گذشته ولی دوسال تحت درمان بودم تو داروها هم کلومیفن یادمه و قرص گلوکوفاژ و اسیدفولیک و یه پ ...

اینکه میگن یکی تخمدانش ضعیفه منظور همون تنبلیه یا فرق داره؟