2789

عروسیم اونجوری که دوس داشتم نشد بگیرم 

دوبار تالار رزور کردم و هر دوبار دوتا اقوام نزدیکمون فوت کردن ...تالار بیعانه رو برد آرایشگر و بقیه هم همینطور...مراسم عروسی خیلی خیلی مختصری گرفتیم قرار بود اونجوری که من دوس داشتم تو خونه باشه ولی خواهر شوهرم با دخالت بیجا عروسیمو بهم زد .. به همه گفت یادتون رفته ما عزاداریم درصورتی که من بعد چهلم اونا عروسی گرفتم ..ارکستر نیاوردن ولی با موزیک رقصیدن  انگار رقصیدن با اهنگ زشت نبود برای عزادریشون ..هنوز یادم میاد خجالت میکشم از خودم که به همچین مراسمی راضی شدم ..ماشینم گل نزدیم فیلمبرددار هم نداشتیم .. ..یه خاطره بد شده تو ذهنم..کاش میشد زمانو به عقب برگردوند ...خیلی برای عروسیم رویا بافته بودم همش دود شد رفت تو هوا ..هروقت عروسی میبینم دلم میگیره که من یه عروسی قشنگو نداشتم حسودیم نمیاد ولی دلم واسه خودم میسوزه  ..خواهش میکنم سرسری چیزی نگین دلم پره ناراحت تر میشم   گاهی یه جمله دل آدمو میشکنه بخدا ...مرسی ک وقت گذاشتین خوندین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط میتونم بگم خوب درکت میکنم.میدونم چه حسی داری

من تا چندسال اول زندگیم واقعا اذیت بودم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

خيلي چيزا تو زندگيمون اونطوري كه ميخاستيم پيش نرفته و پيش نخواهد رفت بايد مواجه شد با اين مسائل و كنار اومد اما دركت ميكنم من هم گاهي ب خاطر خستگي روز عروسيم خيلي ناراحت ميشم و ي سري مسائل ولي گذشت ديگه بيخيال

آخی عزیزم.یه شب بود دیگه چه خوب چه بد گذشت از اینجابه بعد زندگی کن.شاد باش.بخدا ماهم که عروسی گرفتیم ...

خیلی ممنونم ازت مهربون ..خیلی تلخه وقتی یادم میاد بهترین لحظه هامو زهر مارم میکنه حتی شب خوابشو میبینم ولی میبینم جشن اونطور که میخواستم شده اما بین فامیلا دعوا شده نمیدونم وقتی بیدار میشم بخندم یا گریه کنم