2789
عنوان

اگه دلشو داری خاطره عروسیمو بخون 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست

چه بد ، منم نامزدم سر جشن تو تالار با همسرم اختلاف داریم من میگم جشن بگیریم برام عقده میشه بعدا اونم میگه با این گرونی بهتره بریم ماه عسل واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم درکش کنم یا جشن بگیرم

من که اصلا لباس عروسی نپوشیدم عقدمم خراب کردن با گریه انجام شد، حالا جاریم چنتا جشن گرفت برای عقد عر ...

امان از نگاه کردن به آرزویی که داشتی و نشده با پوست و استخونم درکت میکنم ..حست حسادت نیست ولی دلت برا خودت کبابه ان شالله انقد خوش باشی که فرصت غصه خوردنشو نداشته باشی دیگه عزیزدلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم مراسم عروسم هیچ جوره طوری که خواستم برگزار نشد تازه یه اختلاف بدم روز عروسی بین من و شوهر و خانواده ش پیش اومد نزدیک بود مراسم به هم بخوره. سال اول هر وقت یادم می اومد خیلی غصه می خوردم. اما الان و بعد از بالای ده سال زندگی و دو تا بچه اصلا یادم از مراسم عروسیم نمیاد برامم مهم نیست واقعا. چون اصل زندگی چیز دیگه س☺️☺️

چه بد ، منم نامزدم سر جشن تو تالار با همسرم اختلاف داریم من میگم جشن بگیریم برام عقده میشه بعدا اونم ...

جشن بگیر حتما حتما حتما خواهرانه میگم حتی جشن کم خرج تر وای چیزی که میخوای رو دلت نمونه مبادا پا بزاری رو دلت که بعدا دلت از عقلت تاوان میگیره که چرا گوش به حرف دلت ندادی 

من قبلا خيلي فكر و خيال داشتم ولي از يك تايمي كه سي سالگي رو رد كردم ديگه هيچي برام مهم نيست جز حيف ...

منم جدیدا ازینکه بهش فکر میکنم بدم میاد ولی راه چارشو سراغ ندارم هی خودمو گول میزنم و هی مغزم به آرامشم انگولک میزنه 😂😂😑😑

امان از نگاه کردن به آرزویی که داشتی و نشده با پوست و استخونم درکت میکنم ..حست حسادت نیست ولی دلت بر ...

منم آرزو میکنم به همه آروزهای دیگت برسی و خوش بختیت مثال زدنی باشه، امشب آرزو کردم دخترمو حتما حتما تو لباس عروس ببینم

خیلی ممنونم ازت مهربون ..خیلی تلخه وقتی یادم میاد بهترین لحظه هامو زهر مارم میکنه حتی شب خوابشو میبی ...

دیگه اینجوری با خودت نکن.خدایی نکرده افسرده میشی اونوقت هزار شبم عروسیت باشه سلامتیت رو اول میخوای.نکن با خودت 

خوب صبر میکردی چد ماه عروسی خوب میگرفتی

نمیشد باورت میشه چنتا دیگم یکی دو روز بعد عراسی ما مردن ؟هی باید چهلم تا چهلم صبر میکردم اوضاع خیلی خیت بود ولی قرار بود اونجوری که دلم میخواس باشه نزاشتن گناه من چی بود من صبرامو کردم نزاشتن که بشه 

بیا منو بیین که اونقدر خانواده شوهرم فاجعه بودند که من گفتم اصلا عروسی نمیگیرم به هیچ وجه😂. میخواستند عروسی بگیرند با حداقل  هزینه که فقط کادو جمع کنن بذارند تو جیبشون ( رسم داشتند پدر و مادر کادوها رو بردارند، کلا هیچ رسم دیگه لی نداشتن، فقط همین رسم قشنگو‌داشتن😂😂😂😂)

منم آرزو میکنم به همه آروزهای دیگت برسی و خوش بختیت مثال زدنی باشه، امشب آرزو کردم دخترمو حتما حتما ...

خیلی ممنونم از قلب مهربونت ان شالله رویات  به واقعیت تبدیل شه در صحت و سلامت خوشبختی دختر گلتو تو لباس عروس ببینی ان شالله

نمیشد باورت میشه چنتا دیگم یکی دو روز بعد عراسی ما مردن ؟هی باید چهلم تا چهلم صبر میکردم اوضاع خیلی ...

درکت میکنم منم عروسی نگرفتم اوج کرونا بود پدربزرگمم مرد دیگه اصلا نمیشد تا یکسال کاری کرد اومدم سر زندگیم بدون سروصدا بعد ۳ سال رفتم آرایشگاه و باغ عکس گرفتم 

خدایا شکرت🙏🙏🙏
درکت میکنم منم عروسی نگرفتم اوج کرونا بود پدربزرگمم مرد دیگه اصلا نمیشد تا یکسال کاری کرد اومدم سر ز ...

من واسه یسال و اندی فامیلا دهنمونو صاف کردن انقد پشت سر و روبرومون گفتن حاضر بودم همونجوریم برم که رفتم ..نه طاقت حرف شنیدن بود نه جای موندن نه اونجوری شد که بشع ولی پا گذاشتم رو دلم و رفتم و موندم با یه دنیا حسرت

حالا من یه عروسی تعریف کنم براتون.خانواده داماد گفتن ما عروسی نمیگیریم و این حرفا بعد خانواده عروس گفتن که مادوست نداریم دخترمون حسرت لباس عروس به دلش بمونه خودمون عروسی میگیریم بعد شب عروسی هیچکدوم از فامیلای داماد نبودن هیچ دامادم نیم‌ساعت اول تو مجلس بود بعد غیبش زد.طفلک عروس تا آخر مجلس تنها نشسته بوداصلایادم می افته ناراحت میشم براش

دیگه اینجوری با خودت نکن.خدایی نکرده افسرده میشی اونوقت هزار شبم عروسیت باشه سلامتیت رو اول میخوای.ن ...

چشم .گاهی میشینیم گریه میکنم ولی کو سبک شدن .یه دنیا ممنونم ازت .ان شالله که منم ب ی راهی برسم واسه اروم شدن