2777
2789
عنوان

دنبال خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز رفتیم که کارت بکشیم حتی رفتیم طلاهامو بفروشم شوهرم گفت حالا بری املاک طلاتو فردا میدیم رفتیم م ...

ما این پروسه رو دو سال پیش داشتیم...با این تفاوت که یه خونه تو یه شهر دیگه داشتیم،تا ما یه خونه اینجا پیدا میکردیم،مشتری خونمون تو اون شهر میپرید...تا مشتری واسه خونمون پیدا میشد، از اون ور فروشنده خونه ای که خوشمون اومده بود یا جا میزد یا گرون تر میکرد!

میدونی چند بار تا نصف راه تو جاده میرفتیم،یهو‌ خریدار خونمون یا فروشنده خونه جدید نظرشون برمیگشت،دوباره اون‌جاده رو با ناامیدی برمیگشتیم!

داغون شدم...سری آخر به رعشه افتاده بودم از استرس تو بنگاه!

اخر بنگاهیه دلش برا من سوخت،گفت آبجی این چه کاریه میکنی،الان سکته میکنی،برات یه خونه پیدا میکنم...اینجوری نکن!

وقتی خدا کمک کرد و همه چی جور شد و خونه قول نامه کردیم،با همسرم دوتایی تو بنگاه گریه میکردیم💔

ما این پروسه رو دو سال پیش داشتیم...با این تفاوت که یه خونه تو یه شهر دیگه داشتیم،تا ما یه خونه اینج ...

خیلی سخته خدا رو شکر ،ما هم الان نا امیدیم شوهرم میگه فقط یکی بخریم راحت بشیم توقعامون خیلی اومده پایین ،با این حال هر خونه ای پسند میکنیم مالک میگه دنبال خونه ام یکی نیست بگه خب اگه نمی‌فروشی چرا گذاشتی برا فروش هر لحظه دیوارو میبینم خیلی خسته ام حالا یکی هم قراره فردا تصمیمش بگه گفته برم فکرامو کنم !!!

خدایا میدانم که میبینی...
خیلی سخته خدا رو شکر ،ما هم الان نا امیدیم شوهرم میگه فقط یکی بخریم راحت بشیم توقعامون خیلی اومده پا ...

انشالله میخرین فردا و این سختی ها براتون میشه خاطره عزیزم...فقط بسپار به خدا...من تو اون پروسه خونه گشتنمون بعد از اینکه خونه خریدیم،فهمیدم هرجا که نشد یه خیری توش بود✨

آخه به خدا گفته بودم،میدونم یه خونه خیلی خوب تو یه کوچه خوب تو یه محله خوب برامون گذاشتی کنار،کمکمون کن تا برسیم بهش و کم نیاریم...باور کن همونم شد❤️