بچه ها با این شرایط گرونی بنظرتون عقلانیه ک عروسی بگیریم؟
من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
نه،چه کاریه میدونی فقط خرج غذا چقد میشه ک؟بعدش عروس زهرا خانم و جاری اختر خانم میگن غڌاش ال بود و بل بود و عروس این بود و داماد اون بود،یه لباس عروس قشنگ بگیر برو اتلیه بعدشم یه سفر توپ برو سر زندگیت بقیه پول خرج عروسیهم بزن به زخم زندگیت
نه واقعا ،اخه یعنی چی یه عده میان میخورن و آخر سر ایراد و ایراد یا مثل ربات میرن وسط خودشون تکون میدن خداییش این چیش به نفع عروس دوماد ؟؟؟؟کیف کن برو آرایشگاه برو آتلیه بعد برو مسافرت واسه خودت این خیییلی بیادموندنیتره
شرایطمون اینجوریه ک همه کارها به عهده همسرمه و پدرشون هیچگونه کمکی نمیکنن ،همسرمم اگر بخواد هم خونه بگیره هم عروسی باید کل سرمایشو که باهاش خرید و فروش ماشین میکنه بذاره ،و صفر میشیم تقریبا ،منم دوس ندارم مثلا خونمونو جای بدی بگیریم تا یکی دوسال سختی و عذاب بخاطر یه شب
من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️ "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره
چیشد ک نگرفتید ؟چرا پشیمونی ؟ببخشید فضولی نیست قصدم فقط خودم خیلی تو دو راهیه بدیم
شرایطمون اینجوریه ک همه کارها به عهده همسرمه و پدرشون هیچگونه کمکی نمیکنن ،همسرمم اگر بخواد هم خونه ...
من اینو نگفتم عزیزم که توضیح بدی باید ببینی خودتون دوتا چه جوری راحت تر هستید حرف کسی هم براتون مهم نباشه من خودم خیلی اصرار داشتم عروسی نگیریم ولی از طرف خانواده همسرم تحت فشار بودیم و گرفتیم
خواهش میکنم گلم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم برادرشوهرم زندان بود خانوادش گفتن ما دلمون نیست نذاشتن بگیریم ...
فدای سرت ،اگر همسرت پایست یه سال تو سالگرد ازدواجت برو ارایشگاه برید عکاسی کنید
با تعداد مهمان کم حتمااااا بگیر چون حسرتش به دلت میمونه همه چیز پول نیست و بعضی چیزا ه ...
اخه با این شرایط ک هر روز همه جی گردن میشه هیچی برنمیگرده ک ،همین ماه پیش تا الان خونه ها گرون شدن کل برناممونو زدن به هم