2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 60 پست

نه،چه کاریه میدونی فقط خرج غذا چقد میشه ک؟بعدش عروس زهرا خانم و جاری اختر خانم میگن غڌاش ال بود و بل بود و عروس این بود و داماد اون بود،یه لباس عروس قشنگ بگیر برو اتلیه بعدشم یه سفر توپ برو سر زندگیت بقیه پول خرج عروسیهم بزن به زخم زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا ،اخه یعنی چی یه عده میان میخورن و آخر سر ایراد و ایراد یا مثل ربات میرن وسط خودشون تکون میدن خداییش این چیش به نفع عروس دوماد ؟؟؟؟کیف کن برو آرایشگاه برو آتلیه بعد برو مسافرت واسه خودت این خیییلی بیادموندنیتره 

خودتون باید تصمیم بگیرید با توجه به شرایطتون

شرایطمون اینجوریه ک همه کارها به عهده همسرمه و پدرشون هیچگونه کمکی نمیکنن ،همسرمم اگر بخواد هم خونه بگیره هم عروسی باید کل سرمایشو که باهاش خرید و فروش ماشین میکنه بذاره ،و صفر میشیم تقریبا ،منم دوس ندارم مثلا خونمونو جای بدی بگیریم تا یکی دوسال سختی و عذاب بخاطر یه شب 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
من ک عروسی نگرفتیم بشدت پشیمانم

چیشد ک نگرفتید ؟چرا پشیمونی ؟ببخشید فضولی نیست قصدم فقط خودم خیلی تو دو راهیه بدیم 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
شرایطمون اینجوریه ک همه کارها به عهده همسرمه و پدرشون هیچگونه کمکی نمیکنن ،همسرمم اگر بخواد هم خونه ...

من اینو نگفتم عزیزم که توضیح بدی باید ببینی خودتون دوتا چه جوری راحت تر هستید حرف کسی هم براتون مهم نباشه من خودم خیلی اصرار داشتم عروسی نگیریم ولی از طرف خانواده همسرم تحت فشار بودیم و گرفتیم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چیشد ک نگرفتید ؟چرا پشیمونی ؟ببخشید فضولی نیست قصدم فقط خودم خیلی تو دو راهیه بدیم 

اگه خاله و‌عمه و عمو‌دایی و.... زیاد دارید، و رفت آمد چندان ندارید، با همون خواهر برادرای خودتون مراسم کوچیکی بگیرید و تمام

خواهش میکنم گلم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم برادرشوهرم زندان بود خانوادش گفتن ما دلمون نیست نذاشتن بگیریم شوهرمم نذاشت حنابندون همبگیریم.

تواینسالهاعروسی میرم هرکی و بالباس عروس میبینم بغض میکنم

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
شرایطمون اینجوریه ک همه کارها به عهده همسرمه و پدرشون هیچگونه کمکی نمیکنن ،همسرمم اگر بخواد هم خونه ...

وقتی پشتوانه ای نداره بنده خدا این چه کاریه ؟ 

نگیر 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خواهش میکنم گلم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم برادرشوهرم زندان بود خانوادش گفتن ما دلمون نیست نذاشتن بگیریم ...

فدای سرت ،اگر همسرت پایست یه سال تو سالگرد ازدواجت برو ارایشگاه برید عکاسی کنید 

با تعداد مهمان کم حتمااااا بگیر  چون حسرتش به دلت میمونه  همه چیز پول نیست و بعضی چیزا ه ...

اخه با این شرایط ک هر روز همه جی گردن میشه هیچی برنمیگرده ک ،همین ماه پیش تا الان خونه ها گرون شدن کل برناممونو زدن به هم 

نگیری حسرت میشه  جمع و جور بگیر ولی بگیر

اخه خانواده هامون پر جمعیتن ،نمیشه جمع و جور گرفت