2777
2789

ای وای.. کار سنگین کردی؟ دکترت تشخیص داد کیسه آبت پاره شده؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

دارو ندادن ؟؟ 

من تجربه ی سقط نداشتم ولی معمولا شنیدم شیاف میدن که 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شدی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

توکل به خدا عزیزم خیلی سخته نمی‌دونم چی بگم که ارومت کنم ما از حکمت خدا بی خبریم

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
دارو ندادن ؟؟  من تجربه ی سقط نداشتم ولی معمولا شنیدم شیاف میدن که

اون برا وقتی هست که نشتی بده یه سوراخ کوچیک شده باشه بستری میکنند دارو میده وقتی ختم بارداری دادن یعنی کامل پاره شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چقد آرزو داشتم😔

به این فکر کن شاید تو غربالگری ها دچار مشکل بود و مجبور بودی خودت سقطش کنی.عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست.توکل کن به خودش روحیتو حفظ انشاالله چند ماه دیگه با روحیه قوی با بدن قوی زیر نظر پزشک دوباره اقدام کن

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
به این فکر کن شاید تو غربالگری ها دچار مشکل بود و مجبور بودی خودت سقطش کنی.عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت ...

دیروز نزدیک بود دخترم و موتوری بزنه خدا رحم کرد

خیلی ترسیدم ممکنه از اون باشه؟

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی