2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه

188 بازدید | 21 پست

بچه ها

من کارم جوریه که باید هر روز تقریبا ۶ ۷ ساعت پای کامپیوتر بشینم و کار کنم.

بین کارم خیلی نمیتونم از جام بلند شم و استراحت کنم بهم گیر میدن. برای همین یه سره بی حرکت پای سیستم.

گاهی وسط کار مهره های گردنم میسوخت! حس سوزش داشتم! ولی خب بعدش میرفتم خونه خوب میشد.

اما مشکل اینه که امروز صبح از خواب بیدار شدم دیدم به شدتتتتت درد دارم و هنوزم درد دارم. نمیتونم حتی گردنم و بچرخونم 😭😭😭😭

ینی دیسک گردن گرفتم؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ 

فقط دکتر

اصلا ماساژ و اینا نده بدتر میشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ام آر آی بدین ، دیسکم که گرفته باشین مگه چیه همه چی راه حل داره

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...                   

هر ۱۵ دقیقه یکبار بااااید سرو گردنتو اینور اونور بچرخونی خستگیش دربیاد چشمتو ببندی یکم استراحت کنه پی چشمت اب نشه.

برای اینکارا لازم نیست از جات بلند بشی

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
ام آر آی بدین ، دیسکم که گرفته باشین مگه چیه همه چی راه حل داره

اخه پارسال پارگی دیسک کمر گرفتم. کامل فلجم کرد و مجبور شدم جراحی کنم.

دیسک لامصب درمان نداره که. باید بسازی باهاش.

میترسم کارمو از دست بدم.

تازه به زور استخدامم کردن 😞😞😞

ببین پولتو حروم دکترا نکن فقط برو یه فیزیو تراپی خوب بگو معاینت کنن اگه وارد به کارش باشه میگه دیسکه یا گرفتگی منم همچین شونهام درد میکرد که میزد به پشت گوشام وتمام گردنمو درگیر کرده بود رفتم فیزیو گفت دیسک نیست دوجلسه برام طب سوزنی زد الان خیلی خیلی بهترم