2777
2789
سلام .من تهرانم..میخام زبان یاد بگیرم که هم حافظم تقویت بشه هم از بیکاری در بیام..اما میخام برام اشتغال زا هم بعد چن سال باشه..به نظرتون یاد بگیرم؟بعد از چن سال فول میشی زبانو و آیا براتون درامدزا هست؟
ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور کرشمه جان لطفا راهنمایی کن چطور توی خونه یاد گرفتی
هیچ وقت مادر، خواهر و برادر شوهرم را حلال نمیکنم، امیدوارم تاوان هر لحظه زندگی سیاه من و اشکها و ترس و لرزش فرزندانم را صدها برابر و به بدترین وجه ممکن پس بدهند، خدایا آیا عدالت داری؟؟؟؟
چطور کرشمه جان لطفا راهنمایی کن چطور توی خونه یاد گرفتی
هیچ وقت مادر، خواهر و برادر شوهرم را حلال نمیکنم، امیدوارم تاوان هر لحظه زندگی سیاه من و اشکها و ترس و لرزش فرزندانم را صدها برابر و به بدترین وجه ممکن پس بدهند، خدایا آیا عدالت داری؟؟؟؟
راستش من یه شهرستان کوچیکم..دیدم تو اینستا و تی نی سایت تمام تهرانی ها و شهرهای بزرگ انگلیسی صحبت میکنن.کودک دو زبانه دارن.. منم چون اینجا محرومه رگ عیرتم و حسادتم باد کرد و6ماهه یاد گرفتم.. با جملات کوتاه.روزی یه جمله ی کوتاه..فقط فقط حوصله میخواد همین و تمرین پسرمم میگم هلو میگه های خخخ البته روش پسر جور دیگه ست