2777
2789

غریب رو ترجیح میدم

دنبال پیشرفتم نه اینکه فقط تو خانواده خودم بچرخم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریبه

دخالت خانواده۱٪

تاثیرگذشته خانواده۰

بحث خانواده هاباهم۰

ارتباط خانواده هاباهم۰

بزرگ شدن فامیل۱۰۰٪

بهم خوردن خانواده هاوفامیل و....۰

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

غریبه صدالبته 

دخالت کمتره  خانواده ها روشون بهم باز نیست و اگر خدایی نکرده از هم جدابشین دیگ جلو چشمت نیست 

یکی از دوستام عروس خالش شده جاری هم داره جاریش غریبه هست یعنی باهاشون فامیل نبوده میگفت خالم بیشتر به اون غریبه بها میده این دوست منم ک اعتراض میکنه میگه اون عریبه زشته نمیشع جلوش کم گذاشت

🥰😇

آشنا یه شناخت  قبلی ازش داری،خانواده میشناسی،میزان مستقل بودن یانبودن ،اخلاق ،نوع تربیت و... بدی اگه اختلافی باشه بعدا ادامه پیدا میکنه ،چیزایی که بهت ربط ندارن بهت ربط پیدا میکنه.

من خودم با غریبه ازدواج کردم..فامیلی دوست نداشتم دوست داشتم یه فرد جدید وارد زندگیم بشه.فامیل نزدیک که مثل خواهر برادر بودیم فامیل دور هم دوست نداشتم .و هم اینکه  تو ازدواج فامیلی هرچی بشه تو فامیل می پیچه و مشکلات پیچیده تر میشه .از زیر و روی آدم و خانواده آدم خبر دارن و به نظرم اینم خودش مشکل هست

سخنرانی پیش از ازدواج آقای فرهنگ را گوش کن همه چیز را با دلیل و منطق میگه از دوستی و سنتی و تحقیق و سوال خواستگاری ازدواج فامیل یا غریبه و...

واقعا قبولش،دارم و حرفاش خیلی درسته اینجا هر کی یک چیزی میگه ولی آقای فرهنگ یک مشاور متخصص هست.