مامان_جوجه_های_رنگی مدیر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 عنوان ورم یکطرفه بینی بعد عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 13432 بازدید | 52 پست کسی داشته بعد چندوقت اوکی شد من الان دوماه ونیمه عمل کردم یه طرفش کامل ورمه 1402/01/29 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3825 ای بابا حالا واقعا میره یاموندگاره نمیدونم والا انشالله ک میره میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
asaaaaaa عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1161 نمیره ماندگاره تا زنده ای خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
مامان_جوجه_های_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 نمیره ماندگاره تا زنده ای شوخی میکنی دیگه چرا نمیره اونوقت
asaaaaaa عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1161 شوخی میکنی دیگه چرا نمیره اونوقت چرا نداره عزیزم نمیره دیگه.... من ۲ بار عمل کردم خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
مامان_جوجه_های_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 چرا نداره عزیزم نمیره دیگه.... من ۲ بار عمل کردم خدایا خب حالا من بااین دماغ کج چه کنم
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2869 خب دکترت چی گفت ب مرور ورم کرد انگار منم پیگیر نشدم😂برامم مهم نی چیزی ک هستو دوس دارم اونقدم تابلو نیس بیشتر تو عکس معلومه از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
مامان_جوجه_های_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 ب مرور ورم کرد انگار منم پیگیر نشدم😂برامم مهم نی چیزی ک هستو دوس دارم اونقدم تابلو نیس بیشتر تو عکس ... ببین واسه منم تو عکس خیلی ضایعه س اصلا افتضاحه من نسبت له اول خیلی بهتر شده کلا دماغم باریک شده ولی این مونده
asaaaaaa عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1161 خدایا خب حالا من بااین دماغ کج چه کنم برو ترمیم کن بهتر میشه خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
ildizhandan عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3126 اره ت عکس خیلی معلومه ببخشید مزاحم میشم همش میشه بگین چند وقته عمل کردی؟ من یک وسال نبمه خیلی حالم بده اصلا جایی خجالت میکشم برم فک میکنم همه بینیمو نگا میکنندکتر شما چی میگ؟
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3825 ببخشید مزاحم میشم همش میشه بگین چند وقته عمل کردی؟ من یک وسال نبمه خیلی حالم بده اصلا جایی خج ... من خرداد میشه یکساله ک عمل کردم منم سوراخای بینیم نامتقارنه دیگه عکس از تمام رخ نمیندازم ولی خیلی حساس نشو ب من گفت آذر امسال برم پیشش تا ببینه اما دختر خالم ک عمل کرده میگه نرو چون ممکنه بدتر کنه منم موندم بین دوراهی میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
ildizhandan عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3126 من خرداد میشه یکساله ک عمل کردم منم سوراخای بینیم نامتقارنه دیگه عکس از تمام رخ نمیندازم ولی ... انقد من گریه کردم ک نمیدونی هنو حالم بده بمن گفنه باید ۲سال بگدرهاز زیر دقیقا یکیه از رویرو یکم یکیش پایینتره دقیقا دوسته منم میگ نمیترشی بری باز بدتریشه ی کانتور کن خوبه
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3825 انقد من گریه کردم ک نمیدونی هنو حالم بده بمن گفنه باید ۲سال بگدره از زیر دقیقا یکیه از رویرو یکم یک ... اره بینی منم همینطوره متاسفانه ولی خب غصه نخور زیاد دیده نمیشه کسیم نمیاد دقت کنه ب سوراخای بینی شما ک میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
مامان_جوجه_های_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 ببخشید مزاحم میشم همش میشه بگین چند وقته عمل کردی؟ من یک وسال نبمه خیلی حالم بده اصلا جایی خج ... من دوماهه الان یه طرف بینیم صافه کامل خدانابودکنه این دکترارو
fatemehhy عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6 من ۱۰ماهه عمل کردم هنوز یکطرفه بینیم ورمش نرفته سلام ورم بینبتون اوکی شد من دوماه عمل کردم سوراخای بینیم خیلی نامتقارنن