2777
2789
عنوان

قرعه کشی خودرو کسایی آسمون در اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 52 پست
وقتی نیاز داری و نمیتونی تغییر ایجاد کنی  و مجبوری  چکار میشه کرد  با این شرایط اق ...

ماشینم ملت برا سود خریدن!

یعنی همه نیاز مبرم داشتن ؟! 

اگر شعار ندیم و با بی فکر پول تو جیبشون نریزیم که خر فرضمون کنن شاید تغییر ایجاد شه! 

اینکه با خرید طلا و دلار مردم زجر کش میشن هم یه دروغه ک اونا تو گوش مردم کردن وگرنه یک هزارم طلا و دلار این کشور بعد بانک مرکزی و اقایون هم دست مردم نیست ! 

خودشون مافیا هستن ولی به من و شما عذاب وجدانشو میدن که بندازن تقصیر مردم مثل همیشه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا گفته بودن چک کردیم ۱۴۰۳ در اومدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اینجوریا هم نیست.

چجوریاست؟ 

شما برو تحقیق کن تو سال های اخیر ایران خودرو چقدر ماشین تولید کرده؟ چقدر وارد بازار کرده ؟ چقدر سودرداشت کردند؟ چند تن عقب ماندگی تو تولید اسفالت و فلان داریم 

بعد بیا سرانگشتی حساب کن ببین میشه این همه ماشین تو یه سال بدن دستمون ؟!

تازه اگر دادن بیا همین قیمت های اعلامی رو ببین چقدر افزایش داشته ! 

مثلا تارا الان چقدره؟ میدونی با مالیات و ایناش چند درصد گرون شده؟ 

ماشینم ملت برا سود خریدن! یعنی همه نیاز مبرم داشتن ؟!  اگر شعار ندیم و با بی فکر پول تو جیبشو ...

نمیدونم من در حد خودم می‌دونم که تا جایی میتونم نباید شرایط رو برای دیگران سخت کنم در حد خود یک نفرم 

نباید کسی بگه وقتی پول بره به سمت دلار و طلا و از تولید جدا شه یعنی در جا زدن ملت و مملکت

اونا که دارن مشکلی ندارن زجرش رو مردم معمولی می کشن

بندگان خدا  اخه اینا میتونن این همه ماشین تولید کنن که به همه شما ها  سه ماهه و شش ماهه ...

لطفا اینقدر منفی باف نباش و ته دل مردمو خالی نکن همه خودشون این حرفارو میدونن 

خیلی خوبه اگه اسمشون دربیاد خدارشکر ماک پارسال اسممون درومد زندگیمون ی تکونی خورد دست کسی که این قرعه کشیو اورد درد نکنه

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍