2777
2789

هشت ساله دوستیم اولش کلا نمیخواستم پیشهادشو قبول کنم خواهرش تازه فوت شده بودازنامزدش جداشده بودگریه کردناراحت شدم خواستم دلشو نشکونم بعدش دیگه ماه ها وسال هاگذشت وابستش شدم دیدکه وابسته شدم عذابم میده همش بایدحرف اون باشه جایی برم اجازه بگیرم ازش بخدا هرچی دلش میخوادفراهم میکنم بااین که یه دخترم کیک درس میکنم میبرم میدم بهش هرغذایی دلش خواست شیرموزیه هفته پیش شله زرد درس کرده بودمامانش میدونست عاشق شله زردم بهم گفت بیا ببر نرفتم هیچ فضای مجازی نباید برم نمیزاره منه خر گاهی باید با یه چیزی سوپرایزش کنم که خوشحال شه همه چی تواین هشت سال نزاشتم دلش حسرت یه لباسی روبمونه بخدا خودش میگفت دوستاش حسودیشو میکنن واس رابطمون اینهمه سال باهم بودیم واس روز تولدش گفتم بره واس خریدکت وشلوارگفتم هرکدوموپسندکردی قیمتشوبهم بگوبزنم به حسابت بگیری دیگه من خلاصشو گفتم با این حال اخلاقش یجوری هس خودش هروقت دلش خواست به هرکاری یادی هم از من میکنه هفته پیش تولدم بود اصلا یادش نبود منم ناراحت بودم چرا کم پیدایی نیستی میگه نباید که صب تاشب کاروزندگیمو ول کنم باتوباشم بهم گفت تو خیلی پرتوقعی گفتم آره توقعم این بودکه حداقل روز تولدمو تبریک بگی بکلی از یادت بردی منو یکم ناراحت شدم مثلاً آقا خودشو گرفته دیگه امروز بکلی زنگ نزد فقط هرچی میشه میگه شرمندم معذرت میخوام بعدش قیافه میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد بکلی تمومش کنم چن ماه دوریشو تحمل میکنم با خود خوری و گریه زاری بعدش نمیتونم تحمل کنم اونم میدونه برمیگردم باهاش تماس میگیرم پی ام میدم میگه خودت مقصربودی قهرکنیم هروقت خواستی میری هروقتم خواستی برمیگردی توروخدا کمکم کنین خداییش دیگه خستم کرده