2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیان😉

115 بازدید | 16 پست

سلاممممم سلاممممم

امیدوارم حالتون خوب باشه 

خیلی وقته که رفتم تو فکر ایجاد تغییر😅اخه بنده که عاشق و دلبسته ی کتابم ، از صبح تا شب شدم یه کتابخون و درسخون فوق ماهر😆 اما ظاهر نگممم براتون(البته اوضاع اونقدرام خراب نیستاا و اغراق هم قاطیش بود)😭😂

اما در کل گفتم بیام ببینم شماها برا پوستتون،برا ظاهرتون و ... چیکار میکنید؟

البته بگمااا که من نه بودجه دکتر پوست رفتن و یا باشگاه رفتن رو دارم و نه وقتشو 

اگه ممکنه ساده ترین راهکارها رو بدید که فقط یه روتین پوستی ساده و خوب شه برام 

عااا راستی

اینکه برا موهام چیکار کنم؟هیچیشون نیستاا 

فقط در حد مراقبت اخه قبلا یکم ریزش مو داشتم و الان حس میکنم دیگه مث قبل پرپشت نیستن 🤕

مررررسی ازتون💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین داری؟

ژل صورت و تونر و آبرسان

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برای پوست مرطوب کننده و ضد افتاب بدون رنگ ضروریه بقیه رو خیلی نمی دونم مو هم فقط ماسک مو استفاده می کنم اما من خودم موهام خوبه هم پره هم حوش حالت داداشم و خانومش خیلی رسیدگی میکنن معمولیه و شایدم کم پشت خانومش ارایشگره یه بار به من گفت مو خیلی ژنتیکه 

نه خب میگم که ندارم و از الان دنبال یه روتین خوب و مناسبم ممنونم🌷

اینایی که گفتم رو برو مناسب پوستت بخر

صبح و شب صورتت رو با ژل یا فوم بشور

شب ها بعد ژل با تونر پاک کن

بعد تونر هم آبرسان بزن

صبح هم بعد ژل آبرسان بزن

برند هم پیشنهاد نمیکنم بگم حتما چی بخری چون هر چیزی به هر پوستی میخوره. و هر کسی هم یه پیشنهادی میده❤️

خواهش میکنم🥰

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برای پوست مرطوب کننده و ضد افتاب بدون رنگ ضروریه بقیه رو خیلی نمی دونم مو هم فقط ماسک مو استفاده می ...

چه مارک ضدآفتابی مدنظرتونه؟اخه پوستم خیلی روشنه و با کوچیکترین برخوردی تو افتاب کلی قرمز و داغون میشه

درسته مچکرم💚

چه مارک ضدآفتابی مدنظرتونه؟اخه پوستم خیلی روشنه و با کوچیکترین برخوردی تو افتاب کلی قرمز و داغون میش ...

من ام کیو استفاده می کنم خودم اما مادرم یه مارک خریدم براش یادم نمیاد اونم خوبه خیلی الان پیداش می کنم 

دل خودمم👍😂 اینا رو بیخیاااال  راهکار بده خااانوم😂💚

من در ماه یبار پاکسازی پوست میرم در کل واسه روتین هم اینا رو استفاده میکنم 

اسکراب

تونر

ابرسان

کرم دور چشم

مرطوب کننده‌

بالم لب

ضد افتاب

همین