2777
2789

حالم بده بخاطر اینکه دوسال بخاطر یه آدم همه کار بکنی تا بمونه حتی از آبروت بگذری و این آدم تهش فکر کنه دختر سالمی نبودی و بزاره بره با یکی دیگه عقد کنه الآنم حالش با اون خیلی خوبه 

یه کاری کرده که حتی نمیتونم تو محل سرمو بالا بگیرم می‌دونم تقصیر خودم بوده ولی این حس که الان همه حتی خودش فکر میکنن یه هر ز ه بودم حتی خودش داره نابودم می‌کنه 😭😭

به خدا پناه ببر ، خدا بخشندست.

و جانی رو که پرودگار بهت داده رو به خاطر چیزهای بی ارزش به خطر نینداز.

برنامه زندگی پس از زندگی هم میتونه زاویه دیدت رو یه زندگی تغییر بده، چند دقیقه دیگه شروع میشه، شبکه چهار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودکشی کنی؟ 

اون داره خیلیییی عادی زندگیش رو نکنه و عشقش رو پیدا کرده بعد تو خودت رو بکشی 

از لج هم که شده به هر دری بزن و خوشبخت شو

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

چیکار کرده ک آبرووت رفته 

منو تو دقیقا شبیه همیم  حتی منم آبروم تو کل شهر رفته

با این تفاوت ک برا من مجبور شد بره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چیکار کرده ک آبرووت رفته   منو تو دقیقا شبیه همیم  حتی منم آبروم تو کل شهر رفته ...

من تو خیلی از تاپیکا دیدمت که اینجوری غمگین بودی 

میتونم بپرسم چیشده؟

متاهلی؟

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت

خودت میدونی واقعیت چیه پس چرا انقدر باختی. 

اینهمه ادم که مقصرن سرشونم بالا میگیرن بقیه رو بازخواست میکنن. 

بمون و زندگیتو بساز. آدما سوژه جدید پیدا کنن تورو فراموش میکنن

پناه ببر به خدایی که رحمتش از شرق تا غرب عالم رو فرا گرفته 

عزیزم با خدا معامله کن ها ؟

بگو خدایا من برای رضای تو صبوری میکنم امیدمو به رحمتت ادامه و بیشترش میکنم تو فقط برای من با همین لطف بی کرانت جبرانش کن  هر چی که شد هر که  هر چی گذشته بهم دیگه آزار نده یادم بره از خوشی سرمستی ❤ 

یا حق 

از خودت مراقبت کن هوای خودتو داشته باش ❣ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی