2777
2789
عنوان

از وقتی بچم بدنیا اومده حس می کنم شوهرم دیگه دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 45 پست
ن برعکس بیشتر حواسش بهم هس

همسر منم عاشق دخترمونه  ولی هرگز نگفته اونو بیشتر از تو‌دوسدارم همیشه میگه خیلی خیلی بیشتر عاشقتم چونکه تو نبودی الان این فرشته هم دختر من نبود  واقعا بعضی مردا خیلی چندش و بیشعورن  ببخشید اسی  ولی حق داری با جفت پا بری تو صورتش

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مردا جوگیر میشن😒

دوروز دیگه بزرگ شد پسرت نذاشت باباش حتی انگشتشم به مامانش بخوره حالش جا میاد پسرا مامانین😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

با این چیزایی که تو گفتی من قلبم درد گرفت 😑😑😑شوهره منم اینجوری بود منتها نه اینقدر.بعدش درست شد الان ویگه بچه دوم نمیخواد میگه بچه زندگی ارو بهم میریزه

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

خخ حالا  این رفتارا و حساسیت ها ی نسبت بچه و خودم دارم شوهرم نداره 

همه میگن ببینیم این بچه چ  گلی ب سرت میزنه🤨

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

باهاش صحبت کن بگو ناراحت میشم بعدم بگو من زن تازه زا هستم افسردگی من رو بچه هم تاثیر میزاره 

بگو تو که اینهمه بچتو دوست داری باید بدونی روحیه بچه به مادرش بستگی داره پس باید دست یه مادر شاد پرورش پیدا کنه 😍تو ارامش اینارو بهش بگو که بدونه کسی ک بچشو دوس داره باید مادر اونو بزاره رو سر تا بچه خوب بزرگ بشه

هر وقت خودشو کثیف کرد صداش بزن بیا بشورش. شب که گریه کرد بگو پاشو آرومش کن. حرف بد که زد بگو اینم فردا یه ب‌ادبی مثل تو میشه پس توی مهمونی و همه جا خودت نگهش دار که کسی منو بابت تربیتش سرزنش نکنه.

فقط زود جا نزن. یک هفته همینجوری پیش برو که یاد بگیره عمری درست رفتار کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حالم ازش بهم خورد مردک عوضی

توام کونشو بسوزون.هی پیشش بگو پسر پشت و پناه مادرشه

یک تار موی مادرش ب صدتا پدر نمیده.بگو بزرگ بشه ببینه یه اخم بمن میکنی ازت بیزار میشه.پسرم بزرگ بشه پشتم ب کوه میرسه.جرات داره کسی ب مادرش بگه بالا چشمت ابرو گردنشو میشکنه

انقد اینارو بگو.بچه رو وابسته خودت کن

هی بهش بگو پاشو برو برام پسته بخر مثلا گوشت بخر بادوم بخر بخورم شیرم قوی بشه شیرپسرم بخوره بزرگ بشه پشت و پناه مادرش

اینارو که تو بگی دیگه میشه کابوسش

هی بگو ببین یه مدت بگذره چجوری به جلز ولز میوفته

این مقصه اجرا کن اگه شکست نخورد بیا اینجا فحش بده بمن✌💪

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

عزیزم اولشه تازه بچه دار شده. ذوق داره. به دل نگیر. 

ولی شما هم بگو منم مثل اینکه مادرش هستما. مثل اینکه من زنت هستما. چه زود یادت میره که ما با هم خانواده هستیم. اینجوری با من حرف نزن دلم میشکنه شیر ناراحتی به بچه میدم

همسر منم عاشق دخترمونه  ولی هرگز نگفته اونو بیشتر از تو‌دوسدارم همیشه میگه خیلی خیلی بیشتر عاشق ...

ارع دقیقا همسر منم همینارو میگه حتی تو وقت واکسنا خودش شبا نگهش میداشت من می‌خوابیدم ...

همیشه میگه خیلی زحمت میکشی🥺

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

دیشب من و دخترم جایی بودیم بعد دم در همسرم رو دیدیم تا بیایم بالا فقط قربون صدقه دخترم رفت، اومدیم تو تازه یادش به منم افتاد، اگر دو دقیقه دیرتر یادش افتاده بود، دیگه طاقتم تموم میشد، یه بلایی سرش میاوردم😄 

جدا از شوخی، اسی جان من فکر می کنم از دوست داشتن بیش از حدشون باشه. من هم با دخترم همینطوریم، انگار باباش هیچ حقی نباید داشته باشه ولی واقعا اینطور نیست. زیادی دخترم رو دوست دارم و بهش وابسته ام. می ترسم بچه ام رو کسی ازم دور کنه. شاید شوهر شما هم مثل من باشه. ون یه کمی افسردگی بعد از زایمان گرفتم انگار، احتمالا شوهر شما هم به جای شما گرفته🤣 ولش کن، حساسیت به خرج نده، چند وقت دیگه از توی جو میاد بیرون