قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به مادرم میگفتم تا زنده ای زمینتو نگه دار !!!!فردا قابل پیشبینی نیست .این که به یه بچه بدی به بقیه ندی بد هست .اگه مال و اموال خیلی خیلی دارن که این زمین پیشش هیچه خب بفروشن تقسیم کنن ولی اگه زیاد ندارن نگه دارن برا خودشون ان شالله ۱۲۰ سال زنده باشن. بعدش تقسیم میشه اگر خودشن نیاز داشتن میفروشن خرج خودشون میکنن
ماشین بخری بندازی تو جاده خطرناکه. تو سود و زیانش باید شریک بشی. یهو زد و تصادف کرد میخای چه کنی.پولتو بگیر خونه بخر بده اجاره. همیشه تو انتخاب سرمایه گذاری ثابت رو انتخاب کن.خونه ثابت هست و مطمئن
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱