2777
2789

مامانم ی زمین داره میخواد بفروشه؛ مادرم میخواست بفروشه پولشو تقسیم کنه خواهر کوچیکم قهر کرده رفته خونه عموم میگه بفروش ولی به کسی پول نده؛ خواهر بزرگمم خونه ندارد میگه بفروش پوله منو بده من خونه بخرم وگرنه میرم دیگه نمیام؛ منم شوهرم اوضاع مالیش خوبه؛ حالا مامانم میگه من بفروشم سهم خواهر بزرگمو بده با سهم ۳تاییمون ی ماشین شرکت نفت بخره؛ راستش میترسم سهممو بدم بعدش پشیمون بشم بگم چرا ی خونه نخریدم. نمی‌دونم اصلا چیکار کنم. شما بودین چیکار میکردین؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

مطمعن باش پشیمون ک میشی سهمتع بگیر خب 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین شرکت نفت چیه ؟

ماشینی که باهاش نفت و بنزین جا به جا میکنم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
مطمعن باش پشیمون ک میشی سهمتع بگیر خب 

آخه بدون سهم من نمیتونن ماشین بخرن

سهمت اندازه خونه میشه ؟

آره یکمم شوهرم روش می‌زاره میتونم بخرم

به مادرم میگفتم تا زنده ای زمینتو نگه دار !!!!فردا  قابل پیش‌بینی نیست .این که به یه بچه بدی به بقیه ندی بد هست .اگه مال و اموال خیلی خیلی دارن که این زمین پیشش هیچه خب بفروشن تقسیم کنن ولی اگه زیاد ندارن نگه دارن برا خودشون ان شالله ۱۲۰ سال زنده باشن. بعدش تقسیم میشه اگر خودشن نیاز داشتن میفروشن خرج خودشون میکنن

اگه دو دنگ به نامت میزنه اره . وگرنه بگیر خودت یه چیزی بخر

آره میزنه؛ میگه ماهی ۲۰تومن بهت میدم

ماشین بخری بندازی تو جاده خطرناکه. تو سود و زیانش باید شریک بشی. یهو زد و تصادف کرد میخای چه کنی.پولتو بگیر خونه بخر بده اجاره. همیشه تو انتخاب سرمایه گذاری ثابت رو انتخاب کن.خونه ثابت هست و مطمئن

آخه بدون سهم من نمیتونن ماشین بخرن

مگ سهمت چقده؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱