2777
2789
عنوان

چیکار کنم من اخه😭😭😭😭

429 بازدید | 33 پست

حالم از خودم بهم میخوره 😭😭😭

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
خودت دوست داسته باش. در نهایت تنها کسی هستی که برای خودت می مونی! 

اخه وقتی همش بچه مو دعوا میکنم چطور خودمو دوست داشته باشم😭

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه وقتی همش بچه مو دعوا میکنم چطور خودمو دوست داشته باشم😭

بچه ات چند سالشه؟ 

تو یه مادر خسته و دست تنها هستی!  یکم با خودت مهربوتر باشی و برای خودت وقت بزاری آرامش وجودت هم بیشتر می شه!

یا ارحم الراحمین

عاشقشم ،جونمه

ولی موقع مشق نوشتن همش دعواش میکنم.متنفرم از نوشتن .

وحشی میشم به معنای واقعی.

دوست دارم خودمو بکشم

بچه ات چند سالشه؟  تو یه مادر خسته و دست تنها هستی!  یکم با خودت مهربوتر باشی و برای خودت ...

پیش دبستانیه.

ی نقاشی درست نمیتونه بکشه.

منم از کثیف کاری بدم میاد

پیش دبستانیه. ی نقاشی درست نمیتونه بکشه. منم از کثیف کاری بدم میاد

اسی عزیزم می‌دونی اشتباه ما مادرا اینه نتظار داریم بچمون کاملترین باشه 

عزیزم بچه است حتی یه نقاشی خیلی بی‌نظم نشونه خیلی خوبیه اگه بزاریم بچه هامون بچگی کنند وبا فشار وناراحتی چیزی یادشون ندیم خیلی موفقترن

پیش دبستانیه. ی نقاشی درست نمیتونه بکشه. منم از کثیف کاری بدم میاد

ول کن بچه رو منم همین طور بودم خیلی حساس بودم دیگه دیدم نمیشه اعصاب خودم و بچه رو خرد میکنم سپردم به معلمش گفتم خودتون طرف حسابش شید

اسی عزیزم می‌دونی اشتباه ما مادرا اینه نتظار داریم بچمون کاملترین باشه  عزیزم بچه است حتی یه ن ...

اینو میدونم و برا همین حرص میخورم که چرا نمیذارم بچم بچگی کنه.

همش گیر میدم.انقد دوسم داره که ،ولی من ناراحتش میکنم.

بخدا دست خودم نیست

عزیزم به بچت سخت نگیر بزار هرجور دوست داره بکشه تا از خودش به مرور علاقه و خلاقیت نشون بده هرچقدر سحت بگیری ذهنش بسته میمونه فقط دنبال کسب رضابت شماست و به مرور نسبت به انچه بهش تحمیل کردید سرد و‌بی انگیزه میشه، شما فرزندتون رو تشویق کن تا به مرور تمیزتر و‌بهت کارهاش رو انجام بده ،فرزند شما اول راهه برای دیدن آموزش پس همراه خوبی باش براش 

خواهریه کم صبور باش اگرازحالوایجورباشیدخدابدادتون برسه بچه من که کلاس اول بوخوردبه آنلاین اینقدرسخت ...

کاش میتونستم.اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم.

نمیزنم ها فقط دادو هوار میکنم 

عاشقشم ،جونمه ولی موقع مشق نوشتن همش دعواش میکنم.متنفرم از نوشتن . وحشی میشم به معنای واقعی. دوست ...

تروخدابه خاطر عصبانیت خودتون بچه هارودعوانکنیداین بدترزده میشه استرس تمام وجودش میگیره تمرکزش ازدست میده شناسه آرامبخش بخوره گل گاوزبان وبابونه یه کاری کن آروم بشی بزارهرجوردوست داره نقاشی بکشه بنویسه ایناهمش میگذره 

اینو میدونم و برا همین حرص میخورم که چرا نمیذارم بچم بچگی کنه. همش گیر میدم.انقد دوسم داره که ،ولی ...

منم بچم کلاس اول آنلاین بود همینطوری بودم چند روز بعد دیدم بچم خیلی استرس پیدا کرده اسی چند شب اینقدر گریه کردم براش که نگو 😭

تو رو خدا بزار بچگی کنه تو هم با بازی کمکش کنه بیشتر یاد میگیره عزیزم 

احساست رو درک میکنم اسی می‌دونم دست خودت نیست هر مادری دلش میخواد بچش بهترین باشه 

موفق باشی عزیزم