2777
2789

دیدم یه نفر خیلی مسیحیت مسیحیت میکرد این جمله هارم تو انجیل خوندی ؟

من به هیج زنی اجازه نمیدهم تا دانش بیاموزد شما موظفید که دست های او را قطع کنید و او را هرگز نبخشید

شما را به خاطر گناهانتان هفت بار مجازات میکنم تا گوشت پسران و دخترانتان را بخورید 

اگر دو مرد در حال جنگ باشند و زن یکی از آنها برای نجات شوهرش بیاید شما باید دست او را قطع کنید 

تو یکی از داستاناش: نگاه کن اینجا دختر باکره من است که آن را برای شماها بیرون می آورم و می توانید از آنها استفاده کنید و هر کاری که میخواهید انجام بدید 

اگر زنی بدون پوشش سر عبادت کرد موهایش را بتراشید 

پسرم دنیامه❤

مال کیه و چیه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چهار تا انجیل دارن لوقا و یوحنا و ... آدرساشو من کپی نکردم

اقا بیخیال اول 

دوم ساختگیه 

کتاب اصلی که مال پیامبر مسیح هس اصلا اینجوری نیس 

خود راهبه ها یسری چیز میز از خودشون درمیارن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اقا بیخیال اول  دوم ساختگیه  کتاب اصلی که مال پیامبر مسیح هس اصلا اینجوری نیس  خود ...

میدونم عزیزم ولی خودشون که به انجیلاشون خیلی معتقدن میگن همشونو قبول داریم و هر کدوم یه پرتو  از شخصیت مسیح هستن

پسرم دنیامه❤
میدونم عزیزم ولی خودشون که به انجیلاشون خیلی معتقدن میگن همشونو قبول داریم و هر کدوم یه پرتو  ا ...

نگاه کن الان دین اسلام ما هستیم داعش هم هست 

خب اونم همینجوره 

اکثر مردم مسلمونن ....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نگاه کن الان دین اسلام ما هستیم داعش هم هست  خب اونم همینجوره  اکثر مردم مسلمونن ....

عزیزم من خطاب به یه کاربر خاص تاپیک زدم خودش فهمید  موضوع یه چیز دیگه بود نه افراط دینی 

برات صلواتم فرستادم انشالله موفق باشی❤

پسرم دنیامه❤