2777
2789
عنوان

خانما یه سوال داشتم درمورد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 24 پست

عزیزم مامان من اینطور بود 

دکتر متخصص بهش گفت دو روزی که خییلی شدیده پریودت

یدونه کپسول ترنسید با یدونه کپسول مفنامیک اسید بخور 

خیلی تاثیر داشت 

مامانم همیشه استفاده میکرد 

منم چندبار امتحان کردم عالی بود 

حالا بازم میخوای با یه پزشک مشورت کن 

فقط خواستم بدونی راه حل داره ، خیلی ام ساده س 

اصلا نگرانی نداره این موضوع 

♥️

اصلاح مزاج کردم از ده روز شدم 7روز وگاهی 6

من همیشه سردی و گرمی و باهم میخورم ، مامانم حساسه شدید ولی باز با ۱۸ سال سن همیشه تا ۹ روزم لکه میبینم 

خواهرم ۳ روزه تموم میکنه 

میخواستم ال دی بخورم مسافرت زهرمارم نشه گفتم دوباره ی درد دیگه نگیرم بزار عادی پیش بره 

امروز روز سوممه

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه سردی و گرمی و باهم میخورم ، مامانم حساسه شدید ولی باز با ۱۸ سال سن همیشه تا ۹ روزم لکه میبی ...

اصلاخ مزاج با سردی گرمی خوردن فرق داره عزیز

وقتی طبعت غلبه پیدا کنه پریودت بهم میریزه

واین زمان زیادم از سردی رحمه فکرمیکنم

باطبیب مشورت کنید

منم خونریزیم زیاد بود دکتر گفت کم خونی قرص بهم داد خونریزیمم کم شد 

و چون وسواس دارم لباسای ضخیمی که کهنه شده و نمیخوامشون رو به صورته دو لا به عرض نوار بهداشتی به طول بلند میچینمو میزارم روی شرتم و بعد نوار میچسبونم روی پارچه و شرت

و پارچه رو بلند میگیرم جوری که کامل تا کش شرت میرسه  و دیگه لباسام کثیف نمیشه

تنبلی تخمدان هم باعث حجم زیاد خونریزی میشه و البته فیبرم هم همینطور

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

لباس زیر دو تا بپوش اگه میتونی یه دونه شلوار خونی از زیر شلوار بیرونت بپوش 

نوار بهداشتی هم دو تا مقاوم و خوب بزار 

قرص مفنامیک اسید بخور ولی کم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

لباس زیر دوتا بپوش پوشکتم به دونه مشبک بزرگ‌بذار بد ی دونه ای این پوشک های بچه ها هست از اونا بذار جوری ک زیری مشبک باشه بالای  پوشک بچه لباس زیرتم یکیش هفتی بپوش ی دونه مثل لباس زیر مردونه ولی سفت ک پ پوشکت جا ب جا نشه و در اولین فرصت هم برو دکتر 

منم اینجوریم اما مشکلی ندارم و همیشه با این ترفند خودمو نگه میدارم اصلنم  نم پس نمیده