2777
2789

دوخط شد .در کامل ناباوری خیلی مواظب بودیم کم بود ر.ا ب.ط.ه

مواظبت شده اما بیبی چک‌مثبته تپش قلب امانمو برید هنوز به همسرم نگفتم ...مطمعن بودیم منفیه برا سرگرمی گرفت بیبی چکو من گفتم بخر گفت باشه شیش ماهه ته میخرم ...هی زدیم به شوخی الان شوخی شوخی مثبته چی بگم بهش 

دوتا بچه داریم قصد بچه دار شدن نداشتیم یعنی همسرم میگفت دو سه سال دیگه منم موافق بودم چند وقت پیش گفت بیا بی برنامه نباشیم با حوصله و‌همون موقع اقدام به فرزند سوم اونم اگه نظرمون عوض نشه منم گفتم باشه قبول 

حالا بفهمه کاملا بهم میریزه نگفتم بیبی مثبته 

گفتم منفیه گفت آهان میگم آخه حواسمون بود 

حالا چه کنم 

با اکانت دوستم اومدم نینیسایت با سیم کارتم خواستم عضو شم نشد با گذرواژه دوستم اومدم  چرا برای ایمیلم رمز نمیاد عضو بشم با اکانتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط شما ارزوی قلبی ما منتظراس... هرچی به صلاحته اتفاق بیفته عزیزم

الهی بحق شش ماهه ی امام حسین بحق اون لحظه که حسین نوزادشو به آسمون گرفت بحق اون نگاه مادرش زوده زود خبر بارداریتو بگی همینجا من دعاهام قبول میشه در حق دوستانم

الهی بحق شش ماهه ی امام حسین بحق اون لحظه که حسین نوزادشو به آسمون گرفت بحق اون نگاه مادرش زوده زود ...

موهای دستم سیخ شد🥺 مرسی از دعای قشنگت امشب میخام نوبت عکس رنگی بگیرم خیلی دعام کن فدای دلت

نمیخوایش یعنی؟  به نظرم به شوهرت بگو قبل از اینکه هر اقدامی بکنی

نه چه اقدامی خدایا 

هدیه خداست چکار کنم جز شکر

فقط همسر جانو نمیدونم چه‌کنم چقدر بعد بگم چجوری بگم چون هر ماه سر موعد میگفت اومد یا نینیه الان نمیخایما...

سلام پسر سوم منم دقیقا همینجوری شد 

الان دو سالشه انقد دوسشدارمممممم

میمیرم براش 

اون دوتا هم پسرن 

اوایل همش گریه میکرد 

وقتی بدنیا اومد مریض شد 

گفتم خدایا غلط کردم 

ی لحظه هم ناشکری نکن و خوشحال باش

عزیزم درکت میکنم منم الکی الکی غافل گیر شدم اونم با حلوگیری کامل و تازه من پلی کیستیک هم هستم البته بدون کیست و مادرزادیه جلوی بچه دارشدنم رو نمیگیره اما پریودم کلا چند ما بود بهم ریخت و رابطه‌ای هم به اون صورت نداشتم و بیبی چکم قشنگ دوخط شد. منم مثل تو محض الکی بیبی زدم به امید منفی و کلی دمنوش هم خورده بودم.

خدا حکمتش چیه نمیدونم الهی همه کسایی که بچه میخوان بچه‌دار بشن 

موهای دستم سیخ شد🥺 مرسی از دعای قشنگت امشب میخام نوبت عکس رنگی بگیرم خیلی دعام کن فدای دلت

به خوده امام حسین قسم که جونمه نفسمه به جون حضرت علی اکبرش میای خبر خوشتو میگی همیبیین جا