2777
2789

سلام خانما من رفتم عطاری یک خانم میانسال بودن انقدر تعریف کرد از این شیاف که هیچکس نبوده نتیجه نگیره گف یکی بود 13سال بچه دار نمیشد از این دادم کل رحم پاکسازی میکنه حتی فیبرم سخت بعد گفت کیستا سفید یاپیچ خورده به صورت پوسته میاد بیرون نترسی گرمی هم رازیانه داد برای رحم این  شیاف روز یبار بزاری موقع خواب هم یکی این شیاف سیاه هست مٹل تریاک بهم گفت باچاقو برش بزن زدم فریز کردم ولی یکمم میترسم کمکم میکنید واقعا کسی بوده باروش گیاهی اعتماد کنه 

ببخشید شیاف از جلو یا از پشت ؟

من ترسیدم یکم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم دیدم اصرار کردین اومدم

من هر حرفی رو از هر کسی قبول نمیکنم کلا خیلی میترسم و احتیاط میکنم .راجب بدن و سلامتی هم که باید بیشتر حساس بود.چیزی رو استفاده میکنم که عام استفاده کرده و جواب پس داده .کلمه تریاک هم منو ترسوند😬

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

[QUOTE=286263006]وای نمیدونی چقدر تعریف کرد از یه ور هم 

لطفا استفاده نکنید عوارض این  ها خیلی زیاد ه وبعضی مواقع قابل برگشت نیست 

شما تحت نظر پزشک زنان معالج کنید 

لطفا استفاده نکنید 

عزیزم من چه چیزم راجب دود عنبر نسا شنیدم اون باز بیشتر امتحان شده .از همه بهتر پزشک متخصص زنان زایمان هست.حتی نه ماما

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

اسم شیاف چ بود؟ من ماریانا استفاده کردم.حالاتی شبیه دفع کیست داشتم .و ظاهراً کیست دفع کردم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...