سلام خانما من رفتم عطاری یک خانم میانسال بودن انقدر تعریف کرد از این شیاف که هیچکس نبوده نتیجه نگیره گف یکی بود 13سال بچه دار نمیشد از این دادم کل رحم پاکسازی میکنه حتی فیبرم سخت بعد گفت کیستا سفید یاپیچ خورده به صورت پوسته میاد بیرون نترسی گرمی هم رازیانه داد برای رحم این شیاف روز یبار بزاری موقع خواب هم یکی این شیاف سیاه هست مٹل تریاک بهم گفت باچاقو برش بزن زدم فریز کردم ولی یکمم میترسم کمکم میکنید واقعا کسی بوده باروش گیاهی اعتماد کنه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من هر حرفی رو از هر کسی قبول نمیکنم کلا خیلی میترسم و احتیاط میکنم .راجب بدن و سلامتی هم که باید بیشتر حساس بود.چیزی رو استفاده میکنم که عام استفاده کرده و جواب پس داده .کلمه تریاک هم منو ترسوند😬
اسم شیاف چ بود؟ من ماریانا استفاده کردم.حالاتی شبیه دفع کیست داشتم .و ظاهراً کیست دفع کردم.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...