2777
2789

من از سه چهار سال قبل بارداریم مشکل معده داشتم الان نفخو ورم معده داره دیوونم می‌کنه تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده الان فک کنم  ۹هفته باشم ..از دیروز هیچی تو معدم بند نمیشه بالا میارم همش 

پنتو پرازول فاموتیدین هر چی بگید که تو بارداری مجازه خوردم تو رو خدا بگید چکار کنم نکنه سرطان معده گرفتم دارم دیوونه غ😭😭😭😭😭

بخاطر بارداریه گلم یه مدت طول میکشه تا بدنت با تغییرات هورمونی سازگار بشه

إنشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم همین مشکل شما رو داشتم

دائم حالت تهوع و استفراغ حتی ۳ روز آب هم نخوردم فقط استفراغ آخرش خون بالا آوردم رفتم بیمارستان خصوصی ۴ روز بستری شدم سرم و دارو برام زدن خیلی بهتر شدم ولی بارم برگشتم خونه همون وضع بود تا شاید ۴ هفته تقریبا 

نه عزیزم خوب سه ماه اول این چیزارو داره طبیعیه نگران نباش غذای کم ادویه سبک و مناسب معده ات بخور ...

اخه نون خشکم میخورم بالا میارم از گشنگی دارم میمیرم سره بارداری اولم اینطور نبودم اصلا خیلی حالم خوب بود 

شما قبل بارداری مشکل معده داشتین و الان ک بارداری خب طبیعه این مشکل بیشتر بهت فشار میاره، حتمآ ب پزشکت بگو بهت دارو میده

من اصلا قبل بارداری مشکل معده نداشتم ولی تو بارداری چنان سوزش معده گرفته بودم ک قابل تحمل نبود و بعد زایمان خیلی زود خوب شدم

شما هم فکرای بد نکن، تو بارداری انواع دردها میاد سراغ ادم

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

شما چکار کردین که بهتر شدین ؟چه داروهایی خوردین؟

میکم عزیزم بهتر شدن فقط سرم زدم با داروی ضد تهوع میریختن توش با ب کمپلکس و ویتامین همین 

ولی اومدم خونه دوباره شروع شد تحمل کردم زمان فقط باید بگذره بدن عادت کنه متاسفانه سخته 

شما قبل بارداری مشکل معده داشتین و الان ک بارداری خب طبیعه این مشکل بیشتر بهت فشار میاره، حتمآ ب پزش ...

رفتم پیش دکتر بابایی که خودش منو اندو کرده بود و پولیپ معده ازم درآورده بود قبلا ...گفت نمیتونم داروی خاصی بخاطر بچه بهت بدم فقط پنتو داد وکلیدینیوم که دکتر گفت نخور با شربت لاکسی ژل