2777
2789

من تنبلی دارم چندین ساله، مجرد که بودم خیلی دنبال درمان نرفتم، الان میرم دکتر قرص دوفامد داده برا منظم شدن پریودم، الان پریودم جلو عقب میشه ولی خب هرماه پربا چند روز اختلاف پریود میشم

حالا میخوام اقدام کنم میترسم حامله نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت حامله شدی؟؟ من خواهرام تنبلی داشتن اما تو سن پایین تر و با دارو حامله شدن

من ۲۸سالمه 

و با دارو حامله شدم با دارو ۵ماه طول کشید

و کمی اضافه وزن داشتم ک کم کردم 

یکم صبوری میخواد

خدایا ب دلامون آرامش بده
من ۲۸سالمه  و با دارو حامله شدم با دارو ۵ماه طول کشید و کمی اضافه وزن داشتم ک کم کردم  ...

انشاالله بچتون به سلامت بیاد

میتونم بپرسم چه دارویی؟

و اینکه فقط دارو خوردید یا ورزش و تغذیه و ...؟؟

فقط باشگاه برو و پیاده روی سریع داشنه باش...من چن نفر میشناسم با چندین بار ایواف باردار نشدن با دکتر تهران مشهد هم نشدن اما با باشکاه و پیاده رویه سریع باردارشدن...حتما ورزش ایروبیک و زومبا حتما انجام بده ناامید هم نباش

برام یه صلوات بفرس.مرسی
انشاالله بچتون به سلامت بیاد میتونم بپرسم چه دارویی؟ و اینکه فقط دارو خوردید یا ورزش و تغذیه و ... ...

مرسی عزیزم❤️

دوفاستون و قزص پروژسترون داده بود و روزهای تخمک گذرای آمپول تحریک کننده تخمک‌میزد

بله ورزش هم میکردم و کم میخوردم ک لاغر بشم

خدایا ب دلامون آرامش بده