بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم باید حداقل یه هفته از موعد پریود بگذره تا بتونی به جواب آزمایش اطمینان کنی ...بعد به هفته ده روز دوباره آز بده ...
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
سخته صبوری خیلی ناامیدشدم وناراحت دارم میمیرم دلم دیگ ب هیچ کارنمیاد
چند وقت اقدامی
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
انشاالله آخرین سال اقدامات باشه عزیزم ...میتونم بپرسم مشکلتون چیه
خداکنه مشکوک باشم وبرع بالا گفتن بایدبعدازموعدت چندروزی بگزره بعدبیای من هشتم موعدمه
عزیزم من تو همین نی نی سایت خوندم که اگه عجله کنی و اجازه ندی از موعدت بگذره ممکن با تست منفی روبهرو بشی با اینکه حامله ای ...بزار از موعدت بگذره بعد تست بگیر .... انشاالله مثبت میشه استرس نگیر
بعد ۸سال باید صبور باشی و همه چیو بدونی عزیزم.منک دیگه ی هفته ده روز عقب نزنم بی بی نمیزنم اصلا،که بازم میزنم و منفی میشه☹️تو مثل اولین اقدامی ها رفتار کردی😬.مشکلتون ازکیه گلم؟بعد ۸سال ای یو ای یا ای وی اف نکردی هنوز؟