2777
2789

بچه ها من یکی دو روز دیگه ۲۱ ساله میشم به عبارتی هم ۲۲ (۲۱ سال و یک روزه میشم بعد تولد) 

اصلا دلم نمیخواد زمان بگذره 

هنوز نه شغل درست و حسابی دارم نه چیزی . یه دانشگاه میرم فقط. چه قدر خوب بود ۱۹_۲۰ سالگی 

از چند سالگی این حس بد رو داشتید ؟ من هنوز آمادگی بزرگ شدن ندارم اخه هیچ کاری نکردم   

🍦🌸

پیری از ۶۵ سالگی به بعده 

من وارد ۳۰شدم یه حس بدی داشتم که اونم زود فراموش شد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیست و چهار سالگی یهو فک کردم چقددددددر بزرگ شدم😒😒 بعدش دیگه حس خاصی نداشتم ولی قشنگ یادمه بیست و چهار سالگی داشتم از غصه افسردگی می‌گرفتم نمیدونمم چرا

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

من دارم میرم تو سی سال پس من چی بگم...حتی دیپلم هم ندارم😭

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد