اشتباه کردی براش گوشی خریدی خب. ازش بگیرش فقط آخر هفته ها یکی دو ساعت دستش باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
مطمئن باش تو درس ریاضیات ضعیفه دوس نداره بره سمتش پایه اشو تقویت کن چن تا کلاس خصوصی با یه معلم خوب بذار شروع بلوغشم هست سرکش میشه گوشی رو محدود کن ساعت مشخص براش تعیین کن خودت پا به پاش بشین درس بخون جو خونه رو اروم نگه دار مجبوری یه مدت اینکارارو انجام بدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخاطر همین چند روزه سرکار مو تایمش نصف کردم ظهر تا شب کنارش باشم هولش بدم درس بخونیم حدا ...
صبح بهترین زمان برای یادگیری درس ریاضیاته باهم صبحانه بخورین شروع کنید بگو یه ساعت درس یه ساعت گوشی این شکلی سر یه ساعت گوشی رو بهش بده انتظار نداشته باش سریع شورع کنه به درس خوندن بسیار صبور باش تا راه بیوفته
برام ملاک نمره عالی و ....نیست دوست دارم تا دیپلمش بهونه بعد سمت علاقه خودش حرکت کنه صرفا کنکور و دانشگاه ملاک نیست فقط موفقیتش تو هر زمینه ای که علاقه داشته باشه هنر و ...