2777
2789

مامانا چجوری مدیریت میکنین بچه هاتون درس بخونن  کمتر برن تو گوشی مخصوصا الان که آخر سال هست نزدیک امتحانات 

دختر من کلاس ششم اصلا گوش نمیکنه میگم درس بخون به فکر آینده ت باش و ...

حوصله درس مخصوصا ریاضی رو نداره همه ش تو گوشی چیکارش کنم   

اشتباه کردی براش گوشی خریدی خب. ازش بگیرش فقط آخر هفته ها یکی دو ساعت دستش باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مطمئن باش تو درس ریاضیات ضعیفه دوس نداره بره سمتش پایه اشو تقویت کن چن تا کلاس خصوصی با یه معلم خوب بذار شروع بلوغشم هست سرکش میشه گوشی رو محدود کن ساعت مشخص براش تعیین کن خودت پا به پاش بشین درس بخون جو خونه رو اروم نگه دار مجبوری یه مدت اینکارارو انجام بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش تو درس ریاضیات ضعیفه دوس نداره بره سمتش پایه اشو تقویت کن چن تا کلاس خصوصی با یه معلم خوب ...

بخاطر همین چند روزه سرکار مو  تایمش نصف کردم ظهر تا شب کنارش باشم هولش بدم درس بخونیم  حداقل نمره قبولی رو بیاره 

گوشی چجوری ساعتی کنم ؟

بخاطر همین چند روزه سرکار مو  تایمش نصف کردم ظهر تا شب کنارش باشم هولش بدم درس بخونیم  حدا ...

صبح بهترین زمان برای یادگیری درس ریاضیاته باهم صبحانه بخورین شروع کنید بگو یه ساعت درس یه ساعت گوشی این شکلی سر یه ساعت گوشی رو بهش بده انتظار نداشته باش سریع شورع کنه به درس خوندن بسیار صبور باش تا راه بیوفته

صبح بهترین زمان برای یادگیری درس ریاضیاته باهم صبحانه بخورین شروع کنید بگو یه ساعت درس یه ساعت گوشی ...

اره فکر کنم اینطوری خوب باشه روزی چند ساعت کار کنم باهاش زود یادمیگیره اما نخونده از اول سال کتاب بسته

برام ملاک نمره عالی و ....نیست دوست دارم تا دیپلمش بهونه بعد سمت علاقه خودش حرکت کنه صرفا کنکور و دانشگاه ملاک نیست فقط موفقیتش تو هر زمینه ای که علاقه داشته باشه هنر و ...

بزور اصلا بشین باهاش همون یک ساعته رو پای گوشی بگو با هم ببینیم بگو پس اول گوشی بعد درس

دوران بلوغش هم هست هیجانات ضد و نقیض و احساسات و قلدری رو همه رو با هم داره باید درکش هم بکنم چاره ای نیست