2777
2789
عنوان

دیشب دعوای شدیدی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 59 پست
قبول دارم اشتباه کردم ولی الان باید چیکار کنم خدمم ازین ک دست بلند کردم خیلی ناراحتم معذرتم خاستم از ...

بزارآروم بشه

من چای میبرم برای شوهرم هیچ حرفی نمیزنم بعدزیرچشمی عین گربه شرک بهش نگاه میکنم کم کم خنده اش میگیره و....

ولی گاهی خیلی عصبانی میشه تا۲-۳هفته قهره میزارم داغیش کم بشه

ولی هیچی نمیگم هیزم بریزم دوباره روی زغالها

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
چطور اخه اگ بدونی سر این بدهنی جقدددد با بحث کردیم حرف زدیم ولی نشد

راهش فقط سکوت تو اون لحظست. بعدش باهاش سرسنگین میشی و حرف نمیزنی، وقتی آروم شد خودش میاد برای عذر خواهی و تو اون موقع حرفتو بهش میزنی، مثلا میگی اون حرفت از یادم نمیره، هرچی میخوام فراموش کنم، میاد تو ذهنم!! خوشت میاد همون فحش رو از من بشنوی!!؟ چند بار که تکرار شه،خودش شرمنده میشه و ناخوداگاه رفتار مثبت شما روش تاثیر میذاره... 

بهش بگو هر بار که توهین میکنی، به لکه ی سیاهی از خودت تو ذهنم ایجاد میشه که باعث میشه نسبت بهت سرد شم(اما اینا رو با آرامش بگو) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 وای توچقدرشبیه دوستمی ترخدایکم درک کن شوهرخانواده خودت ودوست و.....نیست ۲تاشریک ه ...

قبول دارم اشتباه کردم ولی الان باید چیکار کنم خدمم ازین ک دست بلند کردم خیلی ناراحتم معذرتم خاستم ازش

اینا همش توجیه. منی که از بیرون دارم زندگی تونو نگاه می کنم نود درصد تقصیر شماست. زن زندگی رو آروم م ...

واقعا

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
کاش میشد زمان برگرده

گذشته رو رها کن....  برو واسش یه گل بخر و وقتی از سر کار برگشت از دلش، دربیار (البته چون کار شما زشت تر بوده باید شما پیشقدم شی) وگرنه بعد اینکه آروم شد اونم باید به خاطر حرفای رکیکش عذر خواهی کنه... 

اما من بعد انشالله خودت کنترل میکنی و دیگه چنین اتفاقاتی نمیفته

ینی واقعا وظیفم هس ک برم پیش قدم شم؟

بله، البته 

اگر اونم اول رو شما دست بلند می‌کرد همینقدر کارش زشت بود. 

ببین لحن تند و صدای بالا ی خانم برای مردا اصصصلا خوشایند نیست، چه برسه به اینکه خانم  دست روی شوهرش بلند کنه.. (البته اینا برعکسشم صدق میکنه) 

چندا میوه یا هرچی همیشه برا خودت بزار طبقه بالای یخچال پشت چندتا وسیله ... برا شوهرتم بزار دم دست... ...

عزمزمه چرا راهکار میدی که مظلوم باشه

خب شوخی کرده چرا باید شوهر آدم که همدم شه اینطوری واسه یه شوخی رفتار کنه

اگه قرار بود واسه این شوخیا دعوا بشه من صبح تا شب همه چی میگم یه وقتایی میگه ببخشید دیر کردم منم به شوخی میگم آره با دوس دخترت بودی 

قرار نمیشه دعوا کنیم که خب شوخیه 

عزمزمه چرا راهکار میدی که مظلوم باشه خب شوخی کرده چرا باید شوهر آدم که همدم شه اینطوری واسه یه شوخی ...

خب وقتی دعوا شده بینشون باید راه حل داد دیگه

شوهر شما جنبه داره شوهر ایشون جنبه نداره

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂