2777
2789
عنوان

اونایی که قصد دارین بچه نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ساله ازدواج کردم و ۳۲ سالمه...همسرمم زیاد مایل نیس ولی میگه بد نیس اگه یکی داشته باشیم...

همسن منی ، منم پنج سال و نیم هست که ازدواج کردم ،ماهم دوسال و نیم اول ازدواج بچه نمی‌خواستیم ، ولی بعد که خواستیم هم کلی طول کشید تا دوا درمون کنیم ، عفونت مزمن داشتیم که روی کیفیت اسپرم هم تاثیر گذاشته بود......

بهت پیشنهاد میکنم خودت و همسرت یه چکاپ قبل از بارداری بدین ،تا اگه مشکلی وجود داره حلش کنید ،ممکنه حل مشکل یکسال یا دوسال طول بکشه ، ممکن هم هست کلا مشکلی نباشه 

اگه مشکلی نبود که فبها، اگه هم بود که تا قبل از تصمیم به بارداری وقت دارین حلش کنید ، و بعد از درمان هروقت دوست داشتین راحت اقدام کنید ، نه مثل ما که هرماه کلی انتظار می‌کشیدیم....

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
۵ ساله ازدواج کردم و ۳۲ سالمه...همسرمم زیاد مایل نیس ولی میگه بد نیس اگه یکی داشته باشیم...

یکی واقعا ظلم در حق بچه است...خواهشا یا نیارید یا حداقل دو تا..من خودم کاملا تو این شرایط هستم و درک میکنم که بچه تک فرزند چقدرررر احساس تنهایی میکنه..

من هم میخوام هم نه.....ازویار حاملگی وزایمان میترسم بعدشم دوست دارم بچه ام شبیه خودم بشه اینم خیلی توذهنمه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تا حالا هرکی رو دیدم پشیمون شده . از دهه ۴۰ زندگیشون احساس خلا  و تنهایی وحشتناکی می کنن&nb ...

دقیقا .منم همین طور . حتی هنوز هم میگن نه و ما راضی هستیم و اینچیزا ولی هر چی سنشون بالاتر میره یه سری کمبودهایی توی زندگیشون بیشتر خودشو نشون میده تازه از دور که ما به عنوان تماشاگر داریم می بینیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من حتی خانومی رو دیدم که یه بچه داشت وبچه اش دانشجو بود میگفت خیلی تو خونه تنهام کاش یه دختر داشتم چه اشتباهی کردم یه بچه آوردم

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

بچه داري مسئوليت فوق العاده بزرگيه 

منم بچه دوست نداشتم اما وقتي ٣٠ رو رد كردم از ترس اينكه بعدا پشيمون بشم و ديگه زمانش گذشته باشه با هزار بدبختي با چند باز ivf بچه دار شدم 

براي كسي كه عاشق بچه نيست دردسرهاي بچه عذاب آوره 

بچه هامو خيلي دوست دارم اما به شدت عقيده دارم نداشتنش يه غمه داشتنش هزاران غمز

اگه شخصيتت طوري هست كه آدم حساسي نيستي بچه بيار اگه نه كه داغون ميشي 

البته هنوز وقت داري شايد علاقمند شدي

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

دوست من

دوستن حتی نه خودش میخواست نه شوهرش تااینکه خداخواست و باردار شد الان جون و زندگیش و همه چیزش شده دخترش 

بنظرم سنت بره بالاتر پشیمون میشی یه مشاور درست درمون که سرش بشه برو نه هر مشاوری 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹