2777
2789
عنوان

جواب ازمايش ژنتيك

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 45 پست

مادر بچه ای مشکل ژنتیک داشت،دیابت عصبی گرفت دیالیز شد و تمام رگهاش پاره شد و مرد

دختر دیگه ش انقدر ریز موند و رشد نکرد الان داره با بدبختی زندگی می کنه و زبر بار زور حرف شوهر و خانواده ی شوهره به خاطر ظاهرش

یه نسل و بچه های اون نسل نابود شده ن.

سعی کنید شما باعث بیماری و مشکل نسلتون نشین

یک وقت دیدین تو بارداری براشون مشکل پیش می اد و اون عذاب اورتره خدای ناکرده.

اون موقع اگه بخوان حدا شن که بدتره.

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرت صحبت کن گاهی یه دعوای خونوادگی بهتر است یه عمر استرس ویا خدای نکرده یه بچه رو ناقص مردنه

پسرم نظرش منفيه ولي ديروز عموش برددش بيرون و گفته من با دكتراي رويان صحبت كردم گفتن مشكلشون حل شدنيه

اينا هم اصرار دارن ك علم پيشرفت كرده و ميشه با لقاح مصنوعي و ازمايش بچشون سالم باشه

و اگر همون علم پزشکی،نشون داد ک هیچ راه درمانی براش نیس،اونوقت یا تا اخر عمر بدون بچه زندگی میکنن یا......

نمیخوام حتی به بعدش فکر کنم.

تا دیر نشده جلوش رو بگیرید تا خیلی به هم وابسته نشدن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اينا هم اصرار دارن ك علم پيشرفت كرده و ميشه با لقاح مصنوعي و ازمايش بچشون سالم باشه

سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندن ؟ 

والا همه فراری هستن از مشکلات بارداری 

اینا میخوان خودشونو تو درد سر بندازن 

عجبااااااااا شگفتاااااااااا 😲

مشکل بزرگیه. شاید الان بخاطر عشق و علاقه و تب جوونی بگن هرچی هم ک بشه ما پای هم میمونیم،ولی چندسال ...

والا پسرم خيلي منطقيه ولي پدرش و عموش و دخترعموش مجبورش ميكنن ي حس عذاب وجدان بهش ميدن

والا پسرم خيلي منطقيه ولي پدرش و عموش و دخترعموش مجبورش ميكنن ي حس عذاب وجدان بهش ميدن

اصلا همچین حقی ندارن.

باهاشون حرف بزن بگو شما دلتون طاقت میاره یه بچه معلول داشته باشید؟ یا اصلا بچه دار نشید؟

بحث یه عمره شوخی که نیس

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

با پسرت حرف بزن بعد هم محکم و قاطع همه چیزو کنسل کن،،،،، باور کن با این کارت بهشون لطف میکنی

واقعيتش خودم بيشتر از پسرم عاشق دخترعموشم خيلي خيلي دختر خوبيه ولي دلم نميخواد احساسي اينده دو تا جوون نابود بشه الن دوهفته است ي چشم گريه هست ي چشم خون

بله ولي چطوري ميتونم نظرم و تحميل كنم وقتي خودمم دو دلم

واقعا نباید دو دل باشی اصلا.

زندگی بدون بچه نمیگم نمیشه چرا میشه ولی سخته....زندگی پسرت ایندش همچی رو از دید چندین سال بعد ببین