2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بجه

572 بازدید | 44 پست

سلام 

دخترم دو سالشه و ماه پیش خواستم دخترم رو از شیر بگیرم ی روز از صبح تا بعد از ظهر بهش شیر ندادم ولی یکدفعه تب کرد و اسهال

بعد از اون بهش شیر دادم اما تعداد وعده ها رو کم کردم تا چند روز پیش که دو وعده شیر ظهر و شب می‌خورد. الان سه روزه که با تلخک سینه هامو تلخ کردم و دیگه بهش شیر ندادم.

شب اول و دوم خوب بود و راحت تر بود ولی شب سوم انگار کمی مریض هم شده خیلی بیقراری میکنه شیر میخاد

یکدفعه از خواب بیدار میشه و جیغ میزنه تا یک ساعت همینجوریه تا وقتی که خسته بشه و بخوابه.

سوالم اینه که کار بدی کردم یکدفعه شیر ظهر و شب رو باهم قطع کردم ؟ توی روحیش تاثیر بد نمیزاره؟ آخه خیلی بیقراره. اصلا شیر گاو هم نمیخوره کسی تجربه ای داره ؟ 

😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بچه داره، من همزمان هم روز رو قطع کردم هم شبو و بچم شکرخدا اذیت نشد، ولی بچه شما ظاهرا وابسته تره به شیر، بنظرم اول شب رو قطع کن بعد برو سراغ روز یا برعکس

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اره وقتی مریض میشه یعنی بدنش هنوز میخواد نخورده مریض شده بده به نظرم

آخه میگن اگه دوباره بدم بهش دیگه نمیشه قطعش کنم خیلی سخت تر میشه 

الان ۲۵ ماهشه

بستگی به بچه داره، من همزمان هم روز رو قطع کردم هم شبو و بچم شکرخدا اذیت نشد، ولی بچه شما ظاهرا وابس ...

یک ماه اصلا روزا شیر نمی‌خورد فقط دو وعده در روز می‌خورد کاملا عادت کرده بود 

کاش کم کم از شیر میگرفتیش تو شیشع شیر بهش شیر پاستوریزه بده اگه نمیخوره توش شکر بریز

آره واقعا پشیمونم کاش ی ماه دیگه بهش میدادم 

اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره هر چیزی هم که توش شیر باشه لب نمیزنه 

یک ماه اصلا روزا شیر نمی‌خورد فقط دو وعده در روز می‌خورد کاملا عادت کرده بود 

خوب ادامه بده و روز رو کلا قطع کن و شب رو ادامه بده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

نده بهش اگه بدی دوباره نمیتونه شیرشو قطع کنی به شربتای تقویتی بده غذاهایی که دوست داره درست کن ببرش بیرون سرگرمش کن دوروز گذشته یه دوروز دیگم تحمل کن تموم میشه بعدش با غذاهات قوی ترم میشه

مایعات دیگه بهش برسون .آب مرغ، سوپ و ... . اینکه وعده هارو کم کردی کار درستی کردی.بیشتر بازی کن حواسش پرت شه. اگه میتونی به پدرش بگو بغلش بگیره .شما بغلش کنی باز هوایی میشه.با دخترت حرف هم بزن بگو ببین اینجا اوخ شده و فلان...لباس های یقه بسته بپوش.بچه با بچه فرق داره پسر من مثه دختر شما تب کرد.چون همزمان شد با از پوشک گرفتنش.اما دخترم در عرض دو روز گذاشت کنار .با اینکه هر دو بچهای وابسته به شیر بودن شدیدا