2777
2789
عنوان

اگه آشنا داری، کمکم میکنی؟؟؟ 🙂🙃

123 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

نگاه من صدام خوبه،واسه گویندگیو،داستان خوانی و اینا،تاپمم تنده خوبه،خیلی دوست دارم کار کنم،ولی نمیدونم باید کجا پیداشون کنم،اگه کسی آشنا دارید چیزی،کمکم میکنید؟:)

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوتیوب به درد نمیخوره، مگه اینکه یه نفرو خارج از کشور داشته باشی که حساب اونو وارد کنی ، بعد اون پول ...

خودم الان خارج از کشورم،اوکیه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

چجوری خب،چی سرچ کنم😶😑😕

برو یوتیوب بزن تولید محتوا در یوتیوب. یا گوگل سرچ کن مطلب زیاده. ببین کدوم موضوعا رو دوست داری شروع کن تولید محتوا. 

ببین چه چیزایی نیاز داری اونا رو تهیه کن 

شرکتایی هم هستن که با ایران کار میکنن 

آره میدونم،ولی خب چجور پیداشون کنم😑😶😕

برو یوتیوب بزن تولید محتوا در یوتیوب. یا گوگل سرچ کن مطلب زیاده. ببین کدوم موضوعا رو دوست داری شروع ...

تولید محتوا چیه دیگه،عی بابا،

دارم میگم می خوام کار گویندگی و تایپ کار کنم،نمیدونم شرکتارو چجور پیدا کنم میگی تولید محتوا😩😐😑🚶

تولید محتوا چیه دیگه،عی بابا، دارم میگم می خوام کار گویندگی و تایپ کار کنم،نمیدونم شرکتارو چجور ...

🤣🤣 خو فک کردم میگی کار پیدا کنم گفتم وابسته ی شرکتا نباشی خودت کار کنی

🤣🤣 خو فک کردم میگی کار پیدا کنم گفتم وابسته ی شرکتا نباشی خودت کار کنی

نه از اون لحاظ خودم اوکی ام این کار و در کنار درسم می خوام.چون زمانش زیاد نیست،گویندگی،بشم خیلی علاقه دارم:)