2777
2789
عنوان

هومیوپاتی رفتین تاحالااااا؟میگن هردردی رو درمان میکنه😦😧

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هومیوپات طب نوین نیست  طب سنتی آلمانه  البته می شه گفت ترکیبی از طب نوین و سنتی  مثل طب سنتی خودمون برپایه ی گیاهیه و بی ضرر  و ممکنه ریشه ای درمان کنه و ممکنه بی تاثیر باشه  خیلیا راضی بودند ونتیجه گرفتند

بله ۷ ماهه دارم دارو میخورم بد نبوده ولی اثر اونچنانی نکرده شما برا چ بیماری میخای

بین دکترهای هومیوپات فکرکنم بهترینشون دکتر مصطفی حق وردی نژاد باشه فقط ارسال دارو ندارن سخته هی حضوری بری بیای

بین دکترهای هومیوپات فکرکنم بهترینشون دکتر مصطفی حق وردی نژاد باشه فقط ارسال دارو ندارن سخته هی حضور ...

من تبریز دکتر آذر برام میفرستاد گرونم بود فایده نداشت  منم ادامه ندادم رفتم فاطمی اینم انگار زیاد فایده نداره حدود ۲۰ درصد فایده داشته ولی خب مثلا قبلا سردرد زیاد داشتم دیگه ندارم ولی من برا بیماری روماتیسم  کهیر رفتم نه سردرد دکتر گفت ادامه بده فعلا ادامه میدم ببینم چ میشه ولی خب بیماری من انگار شدید با اینچیزا فکر نکنم جواب بده

ایشونم نوبت برا چن ماه دیگه میدن از بس سرشون خیلی شلوغه

میخای یه دکتر هس تو اینستا شمارش بدم به اون پیام بده دکتر میر عبدلله منیگن خوبه فعلا من دکتر فاطمی بهم گفته یکسال دارو بخور اگر نتیجه نگرفتم میخام به اون پیام بدم

میخای یه دکتر هس تو اینستا شمارش بدم به اون پیام بده دکتر میر عبدلله منیگن خوبه فعلا من دکتر فاطمی ب ...

دیگه دکتر فاطمی برامنم فرستاده فرداپسفردا میرسه دستم ببینم چه نتیجه‌ای میده