خسته شده بودم از بواسیر دردو ورمش دکتر گفته بود باید حتما عمل کنم یک بار عمل کردم ولی عاقبتش پشیمون شدم هر دارو و هر پمادی استفاده کرده خوب نشد هر کی یه دارو معرفی میکرد تا به طور ناخوداگاه یکی از اشنایانمون یه خانمی رو معرفی کرد که پماد برای رفع صد در صد هموروئید شقاق فیستول بیرون زدگی بواسیر با داروی دست ساز بدون برگش میده تازه تضمینیه اگر خوب نشد وجه برگردونده میشه .من دلمو زدم به دریا و گرفتم بعد هشت سال بواسیر و دردو بیرونزدگی و استفاده کردم خیلی کوچیک شده الان چهار روزه مصرف میکنم خیلی بهتر شده ابجیم استفاده کرد اون خیلی زود خوب شد از بین رفت فقط باید شکم یبوست نباشه و پماد دست ساز رو استفاده کرد بچها عمل نکنید من پارسال عمل کردم روزی صد بار میمردم زنده میشدم از درد خیلی ترسناک بودمن گریه میکردم از درد مامانم بنده خدا با من اشک میریخت تا اینکه بعد یک سال عمل هموروئیدم بدتر از قبل برگشت و ناچارا باید عمل میکردم که این رو بهم معرفی کردن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام