یکی از دخترا پیش دبستانیه بجای مهد فرستادیمش پیش مربی خصوصی ۴،۵نفرن همون پول مهدم می گیره،ولی خیلی راضی هستیم
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من هیچ پیش زمینه ای نداره از مدرسه و ...نمیدونم تاثیری میزاری یا نه ولی واقعیتش خودم استرس &nbs ...
ببین عزیزم درک می کنم چی میگی ولی اگه کلا بخوای نفرستیش پیش و همون اول بزاریش کلاس اول،یه خاطره بد توی ذهنش براش جا میزاری،یه جورایی بهش اضطراب جدایی میدی ،اگر بخوای یه سال دیر بفرستیش توی دراز مدت روحیش و تحت تاثیر قرار میده یه سال بزرگتر بودن از همکلاسیاش این حس و به وجود میاره که انگار رد شده،در کل از نظر من بره مهد بهتره اینجوری هم از وابستگی خودت کم میشه هم از اضطراب اون کاسته میشه و اجتماعی بار میاد
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
تا نیم ساعت اول بله ،ولی از یه جا به بعد باید رهاش کنین ،ببین گلم بند ناف و دیگه از یه جا به بعد باید ببری بچت حق داره که مستقل بار بیاد