2777
2789
عنوان

مهدکودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 41 پست

یکی از دخترا پیش دبستانیه بجای مهد فرستادیمش پیش مربی خصوصی ۴،۵نفرن همون پول مهدم می گیره،ولی خیلی راضی هستیم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چقدر توی روحیش اثر منفی میزاره؟؟؟

دختر من هیچ پیش زمینه ای نداره از مدرسه و ...نمیدونم تاثیری میزاری یا نه ولی واقعیتش خودم استرس  میگیرم از دور بودن ازش..فکر میکنم مشکل از خود منه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
اطرافیان ما که بچه هاشون رو مهد گذاشتن خیلی خوب بود تا حالا اتفاق بدی هم نیوفتاد برای بچه هاشون 🤔

خب خداروشکر

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ممنونم از راهنماییتون حتما پرس و جو میکنم امیدوارم کاری نداشته باشن و الا محبورم بفرستمش 

سلایت باشین عزیزم انشاالله موفق باشین❤

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دختر من هیچ پیش زمینه ای نداره از مدرسه و ...نمیدونم تاثیری میزاری یا نه ولی واقعیتش خودم استرس &nbs ...

ببین عزیزم درک می کنم چی میگی ولی اگه کلا بخوای نفرستیش پیش و همون اول بزاریش کلاس اول،یه خاطره بد توی ذهنش براش جا میزاری،یه جورایی بهش اضطراب جدایی میدی ،اگر بخوای یه سال دیر بفرستیش توی دراز مدت روحیش و تحت تاثیر قرار میده یه سال بزرگتر بودن از همکلاسیاش این حس و به وجود میاره که انگار رد شده،در کل از نظر من بره مهد بهتره اینجوری هم از وابستگی خودت کم میشه هم از اضطراب اون کاسته میشه و اجتماعی بار میاد

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ببین عزیزم درک می کنم چی میگی ولی اگه کلا بخوای نفرستیش پیش و همون اول بزاریش کلاس اول،یه خاطره بد ت ...

بله درست میگید

اجازه میدن والدین تو حیاط بشینن؟

بله درست میگید اجازه میدن والدین تو حیاط بشینن؟

تا نیم ساعت اول بله ،ولی از یه جا به بعد باید رهاش کنین ،ببین گلم بند ناف و دیگه از یه جا به بعد باید ببری بچت حق داره که مستقل بار بیاد

تا نیم ساعت اول بله ،ولی از یه جا به بعد باید رهاش کنین ،ببین گلم بند ناف و دیگه از یه جا به بعد بای ...

درسته بالاخره این اضطراب باید یه جایی تموم بشه🥲