2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خانمی ک گفت خیلی خوشکلم راستش باید بگم من یکی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست
اره زشت نیستن معمولی ان

قسم میخورم شهری که من هستم دخترجوون شکمش مثل بارداراست میگم اینقدداغونن که ادم معمولی خوشگل به نظرمیرسه شایداستاترتاپیک قبلی هم قیافه شوباهمشهریاش مقایسه کرده ازنظرش زیباتربوده شماهم باشیداینقدزشت ببینیدچهره ی معمولیتون زیبابه نظرتون میاد.نمیدونم چرااحساس کردم تواین شهری که من هستم ساکنه خواستم غیرمستقیم ازش بپرسم تاپیک روقفل کرد.اون جمله که شوهرش بهش گفت اگه دوست پسربگیری ....اینجاتیکه کلام مردای متاهله که مثل ابزارعلاقه به زنش حساب میشه زناهم کلی ذوق میکنن برااین جمله شون 

قسم میخورم شهری که من هستم دخترجوون شکمش مثل بارداراست میگم اینقدداغونن که ادم معمولی خوشگل به نظرمی ...

اره درست میگی

وقتی اطرافیان مشکل و عیبی داشته باشن

تو معمولی هم باشی بینشون میدرخشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درست میگی وقتی اطرافیان مشکل و عیبی داشته باشن تو معمولی هم باشی بینشون میدرخشی

اره من الان قیافم معلومیه هیکلم عادیه ولی هرجامیرم تواین شهر میگن خوشبحالت هیکلت خوبه یاحسادت میکنن یامرداازده کیلومتری میخت میشن باورکن ندیده پشت  ایفون جواب بدی عاشقت میشن چون لهجه شهرشونوداری فارسی حرف بزنی جذاب میشی براشون.من حالم ازخودم بهم میخوره بخداروم نمیشه نگاه ایینه کنم صوزتم پرلکه فقط دماغم عملیه تیپم خیلی خیلی معمولی اداریه مدتیه حسرت مدلاتواینستارومیخورم یاعکساتوپیجامیگم اینا بااین تیپاکجامیرن که کسی مزاحمشون نمیشه یازنای اطرافشون حسادت نمیکنن 

اره من الان قیافم معلومیه هیکلم عادیه ولی هرجامیرم تواین شهر میگن خوشبحالت هیکلت خوبه یاحسادت میکنن ...

شهر کوچیک هستین؟؟

اره خیلی بده اینطوری آدم معذبه 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شهر کوچیک هستین؟؟ اره خیلی بده اینطوری آدم معذبه 

چندروزپیش زن همسایه خداشاهده گفت فلان ارگان دولتی نیابت گرفتیم دنبالتیم بعدمن زنگ زدم پلیس اومدانکارکرد.کلابخاطراینکه من همسنشم جوونتراون نشون میدم. خداشاهده من یه تارموم بیرون نیست ازبس مقعنه پوشیدم موهام تخت شدن انگارشبیه زناسن بالانباشی جرمه.بخداایناواقعیت اینجاست اینقداذیتم کردن دوست دارم اینقدبخورم تابترکم 

اونقدرام کوچیک نیست آدماش داغونن انگارتوقرنهاپیش موندن

میشه بپرسم کحا😐

چندروزپیش زن همسایه خداشاهده گفت فلان ارگان دولتی نیابت گرفتیم دنبالتیم بعدمن زنگ زدم پلیس اومدانکار ...

نمیشه برید از این شهر

سخته که اینطوری

نمیشه برید از این شهر سخته که اینطوری

اولین تاپیکم دراین باره بود.بعدش تاجایی نظرمیدادم یامچ دروغگوهارومیوردم میومدن زیراون پستم  میگفتن خرابی ایرادازخودته 😥 بعدازنی نی یارخواستم حذفش کنه.عزیزم دنبال خونم توتهران خونم فروش یااجاره نمیره چون همسایه هام صدلیول ازباقی اهالی شهرداغونترن کسی نمیادبگیره یاکلامیفهمن واسه شهرشون نیستم نصف قیمت میخوان 

میشه بپرسم کحا😐

ازاون شهرتونی نی سایت زیادهست خیلیهاشون دردودل کرده بودن ازروحرفاشون فهمیدم مال اینجان خیلیهام  توسط فامیلاشوهرشون شناسایی شدن.یه خانم اصفهانی بوداینجاازدواج کرده بودسرموضوعی بهش گفتم شهری که ازدواج کردی فلان شهره انکارکردولی بهش گفتم ازاین شهرفرارکن گفت باشه .بعدرفتم توتاپیکاقبلیش دیدم یه تاپیک زده شناسایی شدم پاک کنیدایناعذاب وجدان گرفتم اسم شهرشواوردم توتاپیک جدیدش 

اولین تاپیکم دراین باره بود.بعدش تاجایی نظرمیدادم یامچ دروغگوهارومیوردم میومدن زیراون پستم  میگ ...

وای سرم درد گرفت بخدا😐

ایشالا زودتر بتونی بفروشی

ازاون شهرتونی نی سایت زیادهست خیلیهاشون دردودل کرده بودن ازروحرفاشون فهمیدم مال اینجان خیلیهام   ...

خیلی عجیبه

هنگم

خیلی عجیبه هنگم

خودمم هنگم عزیزم یعنی ازرفتاراشون بگم حالت بدمیشه ولی خودشون نژادبرترمیبینن.بزنی نت شهرشونوببینی ازدورمیگی عجب شهری چقدقشنگه چه جاهایی داره خوبه برازندگی یعنی رفتی نابودت میکنن.عیدسیروان خسروی اومده بودروستاهای اطراف که زیادنزدیک شهرشون نیست. وای ندیدی چقدذوق کردن.همش تواستوریاشوپست میکردن زیرش مینوشتن ماشالله شهرمون درصورتی که بنده خدااومده توفروشگاهی خریدکنه شلوارک بلندم بوده راهشون ندادن 😅دیگه م اصلاواردشهرنشده لوکیشنم نزدتوپست واستوری ولی اومده بودن کامنت گذاشتن ازچندپست قبلترش که اینجاشهرماست فکرمیکردن چون اومده شهرشون سیروان هرچی پست داره توپیچش شهرایناست 😂😂چیزخنده دارزیاددارن که بهشونم بخندی ولی کلاخیلی توفرهنگ دوهزارسال پیش موندن 

خودمم هنگم عزیزم یعنی ازرفتاراشون بگم حالت بدمیشه ولی خودشون نژادبرترمیبینن.بزنی نت شهرشونوببینی ازد ...

😂😂😂وای 

عقده این پس