2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابااااا پس خودمم شاید اخلاقم جدی بد باشه با خانوما مهربونم شاید با مردا سرسنگینم 

اره خوب من خودمم همی جوری بو دم به هیچ پسری روی خوش نشون نمیدادم البته زمان ما همه چی کلا فرق داشت ای همه امکانات نبود      

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اره خوب من خودمم همی جوری بو دم به هیچ پسری روی خوش نشون نمیدادم البته زمان ما همه چی کلا فرق داشت ا ...

منم دقیقا عین همین پیرزناست اخلاقام

حالا بگو یارو ببیندت شاید خوشش بیاد واسه چی میپرونیش ملت همینطوری شوهر پیدا میکنن 🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لطفاً برای من دعا کنید 😍
گاهی وقتا از ترس جواب رد، کسی جرات نمیکنه خواستگاری کنه از دخترای همه چیز تموم ! 

ای بابا ولی حالا دختر شاه پریون که نیستم مگه چجوری باید باشیم که کسی خواهانمون بشه 😪

لطفاً برای من دعا کنید 😍

سلام

من از شما یکسال کوچیکترم و تا به حال نداشتم :) 

لابد از شانسه که نداریم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کمتر خوب باش عزیزم اشتباه توعه😂

قربونت برم خوبی از شماست و بقیه ست ولی جدی کاش بیاد این اصغر بی صاب مونده 😂😂😂😂😂😂😂 کی میای پس منو بگیری یعنی تمام این تاپیکا رو نشونش میدم🤪😂

لطفاً برای من دعا کنید 😍
سلام من از شما یکسال کوچیکترم و تا به حال نداشتم :)  لابد از شانسه که نداریم

اِ یکی مثه خودم

پس شمام اینو از شانس میدونی من فکر میکنم شانس ندارم

انگار منو نمیبینن

لطفاً برای من دعا کنید 😍