2777
2789
عنوان

چه کنم زیبا ببینه منو؟

122 بازدید | 12 پست

من از چهره ام راضی ام خداروشکر معمولی روبه بالام همه هم از چهره ام تعریف میکنن ولی یه مشکلی هست اونم اینکه مادرشوهر عفریته ام ازبس پیش شوهرم نشسته گفته زنت زشته که منو ازچشمش بندازه ،حالاشوهرم بااینکه دوستم داره ولی درنظرش من زیاد زیبا نیستم🥲ویکسره تعریف چهره خانم های دیگه رو میکنه 

حالا بنظرتون باید چیکار کنم تو نظرش خوب به چشم بیام؟

اون باید بخواد ک تو ب چشش زیبا بیای وگرنه هرکاری کنی ب چشش زشتی

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواعتماد بنفستو ازدست ندهو مدام پیش شوهرت بخودت بناز اگ از کسی تعریف کرد بگو بپای من ک نمیرسه  ازمن خوشگلتر ک نیس بخودت ببال

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بهش بگو با هر طرز فکری به کسی نگاه کنی همونو میبینی تو صورت هر کسی زیبایی وجود داره زشتی هم هست کسی بی عیب و ایراد ساخته نشده . اگه بدونه خیلی ها با کلی آرایش و عمل و ژل خوشگل میکنن دیگه این دید نداره 

عزیزم ...اگر بر دیده مجنون نشینی  به غیره خوبی لیلی نبینی .....شوهرت اگه عاشقت باشه براش زیباترین زن جهانی ........خیلی هستن شاید صورت زیبای نداشته باشن و همسرشون عاشق چهره شون باشه ولی برعکس این قضیه هم هست که صورت زیبایی داشته باشی و همسر طرف اونو زیبا ندونه ....

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
ممنونم از راهنماییتون

خواهش میکنم گلم

اصلاخودتو دست کم نگیر و اگ تعریفی کرد کاملا بی تفاوت باش انگار مهم نیست 

مثلا بساعتت نگا کن یا مثلا وانمود کن حواست یجا دیگس اصلا نشنیدی و حتی انقد مهم نیس ک گوش شنیدن ب اینچیزارو داشته باشی تودرمورد یچیز دیگه حرف بزن 

یا وسط حرفش بپرو درمورد یچیز دیگه سوال کن  

اصلا نشون نده که تعریفش ازبقیه برات مهمه 

مطمعن باش تو هرچقد نادیدش بگیری مجبور میشه این رفتارو کنار بذاره  چون میفهمه روتو بی تاثیره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنونم از راهنماییتون

و مهمتر اینکه متوجه شو شوهرت ازچی خوشش میاد دقیقا همون شکلی شو ازلای تعریفاش متوجه سلیقش میشی