2777
2789

طبقه پایین من میشینه.

یکسره داره چکم میکنه بچه میره جلو در سریع درو باز میکنه از پایین

یکی میاد خونم سریع درو باز میکنه میاد میره بالا میرم بیرون از تراس نگاه میکنه امروز تو پارکینگ با زن همسایه نشستیم گ بچه ها بازی کنن سریع اومد پایین رفت جلو در و برگشت رفت بالا و دوباره جتدین مرتبه.

اصلا نمیدونم چ واکنشی نشون بدم واقعا بدم میاد

آخرش زن همسایه گفت زشته این کاراش چون پیش اون چند بار این کارو تکرار کرده.

واقعا امینت ندارم هر ساعت از روز شده ۷ صبح مثلا جاریم اومده جلو در واحد چیزی بگیره اون میاد بیرون یا میاد میره بالا

این نمونه رو زیاد دیدم تو همسایه ها‌‌‌...اما راهکاری ندارم خواهر...خدا بهت صبر بده روز اول کاش قبول ...

من تنها نیستم جاریامم هستن

اینا اصلا همه فامیلاشون اینطورین ک پسر پیششون نباشه بد میدونن.

در حالی ک هممون مریض شدیم از دستشون ولی بخاطر مردم نمیزارن جدا شیم.

من اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشن اصلا

دعا کنید برام من واقعا دیگ مغز ندارم کاراش بشدت بد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنها نیستم جاریامم هستن اینا اصلا همه فامیلاشون اینطورین ک پسر پیششون نباشه بد میدونن. در حالی ...

عادی میشه برات کم کم عزیزم...کم کم ر گ خوابشون دستت میاد راحت میشی غصه نخور...هرکسی یه رنگیه...ولی اینکه بخای بخاطر حرف مردم بری پیش مادر شوهر عجیبه عجیب

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....
عادی میشه برات کم کم عزیزم...کم کم ر گ خوابشون دستت میاد راحت میشی غصه نخور...هرکسی یه رنگیه...ولی ا ...

من بخاطر حرف مردم نیومدم اینا کلا میگن مردم بد میدونن و پسر باید پیشمون باشه وگرنه من اصلا نگفتم میخوام پیششون باشم.

ولی حالا اینا چ کاریه بعد ۶ سال اصلا عادی نمیشه خیلی رو مخ میرن