2777
2789
من همیشه فکر میکردم ی ادویه خاصی داره

همین تو خونه ام اگه دستور خوب باشه و حوصله بخرج بدی خوب میشه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

مرغ نذری یا مهمونی رو دم میکنم

زعفرون و کره هم میریزم

واسه طعم خوبش کرفس میزریزم

تعریف نباشه مرغام خوشمزه س

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مرغ یه کم رب انار بزن 

و یه چوب دارچین بنداز 

این دو موثره تو خوشمزگیش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دم کردن ینی چجوری

یکساعت مرغ میپزه بعد که ابش کم شد دمکنی میذارم با شعله کم...۴۰ دقیقه دمش میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اولا کلا هرغذایی که تو حجم بالا پخته میشه خوشمزه تره 

دوما فن هرغذایی رو بلد باشی کافیه مرغ مجلسی طوری زو اول خوب سرخ کن با زردچوبه و نمک بعد با پیاز و فلفل دلمه کرفس اب بریز بزار بپزه اب هم در حدی که تقریبا همسطح مرغ بشه نه بیشتر  بیست دیقه اخر هم زعفرون

فقط لبخند بزن 🫶🏻

من مامانم میپزه خدایی خوشمزه هم هست 

مرغو سرخ میکنم یکم 

برای سسش پیاز تفت میده و رب رو ادویه هم قشنگ تفت میده یه لیوان اب میریزه یه قل میجوشه  

فلفل دلمه و هویجم یکم میریزه توش 

بعدم لایه لایه مرغ میچینه و سس رو میریزه وسط قابلمه رو نمیچینه که اب اونجا بریزه تا سس روی مرغا بمونه 

ابش کم باشه خوشمزه تره

من همیشه فکر میکردم ی ادویه خاصی داره

زعفرون زیاد و دارچین

اول مرغاتو نمک و زرد چوبه بزن با شعله کم سرخش کن با در بسته بعد برش گردون بعد یه ربع پیاز وفلفل دلمه و هویج تازه اضافه کن در تاوه رو ببند

زعفرون دم کن

گاهی در تاوه رو باز کن موادو حرکت بده نسوزه

فلفل چیلی دارچین حتما بزن اگه میخوای مزه نذری بده با رب سرخ کن ابلیمو بزن بعد آب به امدازه ای که نصف مغا رو بگیره بریز قاطی کن زعفرون بزن درشو بزار با شعله کم تا لعاب بندازه بعدم با زرشک پلو زعفرونی سِروِش کن نوش جان

بعد چی 

بعد از دم اماده س دیگه

من غذاهام ب خصوص مرغ و قیمه نث نذری میشه

مرغو اول اب پز میکنم با پیاز و سیر و فلفل دلمه بهش زردچوبه نمکم میزنم

بعد ک پخت با کره یا روغن حیوانی سرخ میکنم و میزارم طلایی بشه بهش زعفران زیادم میزنم حین سرخ شدن زعفران غلیظ ک رنگش خوب باشه بعد این کار مرغو میزارم کنار یکم با اب خود مرغ و یکم اب نارنج و رب و ادویه ده رنگ سس درس میکنم براش عالی میشه تو ابشم باز زعفران میزنم چیز خوب بزنی ب غذا طعمش خوب میشه ولی همینکارو با روغن مایع کنی ب این مجلسی و خوش عطری در نمیاد

حیوان مورد علاقم: اکسم

آها پس پیاز و فلفل دلمه هویچ اینا کی میزنی

مواد سسی و فلفل و ...تو خود مرغ هست دیگه

وقتی دمش میکنیم ب این معنا نیست که مرغ خشکه...یکم اب غلیظ داره که با همون دم میشه و مزش یدست و خوب میشه