2777
2789
منم وقتی نماز میخونم خیلی آرامش میگیرم ولی نمیدونم چرا هرچی خدارو صدا میزنم جوابمو نمیده 😭

بخدا میشنوه ولی همه چی به وقتش بسپار به خودش نگو چرا نشد پس کی بگو هرچی خودت دوست داری همون بشه خدایا بهترین رو تو زندگیم برام پیش بیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودت روحیه نمیدی عزیزم ..باور کن هیچکس زندگیش بی مشکل نیست ..هرکسی یجور داره با یه غمی دست و ...

عزیزمی ... قربونت گلی جون با حرفات خیلی آروم شدم 💛💛💛

کاربری سومیمه 💁‍♀️
ده تا بچه هم داشته باشی وقتی حالت خرابه دست خودت دیگه نیست، مثلا یکی دور از جون سرطان داره بگیم بخاط ...

دقیقا بهترین واژه واسه وسواس همینه که گفتین 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
وسواس فکری ... علاقه به تنهایی .. میل جنسی صفر ... نداشتن هدف و انگیزه ... بی میلی به زندگی ... گریه ...

وااییی من تمام علائمی که گفتی رو دادم به اضافه ی اضطراب شدید و ترس از تغییر که خیلی آزارم میده😩

هنوز نخوردمشون عزیزم  ... میخوام از فردا شروع کنم .. متاسفانه خیلی آدم ضعیف و ترسویم

نترررس ..بخور ..هرکی میگه نخور خوب نیست و وابسته میشی و اینا اشتباهه محضه ..ببین یه دوره ای دارومصرف میکنی بهت کمک میکنه وسواست کمتر بشه .انگیزه ت بیشتر بشه ..وقتی خودتو پیدا کردی و ان شاالله بهتر شدی که حتماااا میشی اگر بخوای دوباره دز دارو کم میشه تا اینکه قطع میشه و تو راااااحت میشی از این افسردگی و ناراحتی که داری ..ولی در کنارش آرامشی که از خداوند میتونی بگیری به همون خدا از هیچ کس و چیزی نمیتونی بگیری ..ارتباطت رو با خدا بیشتر کن ..قول میدم همینجا تاپیک میزنی میگی خدایا شکرت که هرروز حالم بهتر از دیروزمه.الهی امین🤲🏻