2777
2789
عنوان

شوهرم قلبمو شکوند اما...

204 بازدید | 12 پست

امشب رفته بودیم بیرون حرف از ازدواج شد گفت فلانی احمقه که دختر به اون خوبی رو نگرفت خانواده دختره پولدار بودن همه چی که قیافه نیس تو این اوضاع ساپورتش میکردن 

چند وقت پیش رفتیم خونه یکی از دوستاش زنش همش میگفت بابام اومده خونم دیده جارو برقیم خرابه رفته برام خریده. شوهرشم گفت اره خدا خیرش بده فهمیده کارا خرابه پول زده به حسابم ...

گفت الان نگاه محمد (اسم دوستش) پدر زنش چجور حمایت میکنه ازش 

گفتم محمد خودشم والا بی پول نیست  وضعشون خوبه منکه حرفاشونو باور نکردم چون قبلا همین دوستش اومد خونمون با زنش دعواش شده بود گفت هیچ کاری نمیکنن فقط حرف میزنن و میگن فلان چیزو خریدیم 

شوهرم گفت نههههه پدر زنش خیلی کمک میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش مامانم ارث گرف قبل که بگیره به من گفت اگه بگیرم بهت صدملیون میدم و وقتی ارث و گرفت هیچی به من نداد همش خرج داداشم کرد خونه و ماشین و مغازه گرفت براش 

شوهرم تو این مدت هیچی نمیگف میگف مال خودشه خدا اگه میخواد بده به خودمون بده 

دوستش چه تابلو اومده لو داده قبلا 😁😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از زمین به آسمون میباره؟ وظیفه پسر و پدر پسر هست که ساپورت مالی کنه ،خانواده دختر اگه کمک کنن خییییلی لطف کردن 

پس به همسرت بگو اینقدر پر توقع نباش وظیفه خودت وپدرته که ساپورت کنید

بهش بگو یه مرد خیلی باید عزت نفسش پایین باشه که از پدر زنش کمک مالی بگیره. بگو حتی اگه بی پولم باشه باید مثل یه مررد سرشو بالا بگیره و با غرور بگه خودم از پس زندگی و خانوادم بر میام و دستمو جلو هیچ کس دراز نمیکنم

احساس کردم منظورش به منه 

نشستم فک کردم دیدیم گفتم حق داره بابای جاریم به بردارشوهرم خونه داد اون یکی جاریم باباش براش باغ خرید 

اما بابای من فقط جهیزیه خوب داد 

اما خب تو این اوضاع نباید توقع کنه 

خیلی ناراحت شدم گفتم لابد باخودش فکر کرده اینجور میگه وگرنه میتونس طور دیگه بگه  دید ناراحت شدم گفت من همون اول که تورو دیدم ازخودت خوشم اومد اما بازم ناراحتم کرد

دوستش چه تابلو اومده لو داده قبلا 😁😂

اره دعوا کرده بودن اومد خونمون که شوهرم باهاش حرف بزنه اون موقع تو عقد بودن گفت. من رفتم براش از فلان جا لباس گرفتم که توعمرش نپوشیده بوده برامن رفتن آشغال گرفتن اوردن ادعا هم دارن اما جلو زنش فقط تعریف میکنه و پز میده

پس ازاین ناراحته ولی بازحق اعتراض نداره تومیتونی به مادرت گلایه کنی واسه فرق گذاشتن

خواستم بگم خودش نزاشت قسم داد گفت اصلاحرف مزن پول خودشه دوست داره اتیشش بزنه به ما ربطی نداره 

الان اونشب رفنیم خونه دوستش فک میکنم باخودش فکرکرده ناراحته که چرا فرق گذاشته مامانم