2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
خوش به حالتون شرایط کار بیرون دارید من شرایط کار کردن بیرون از خانه ندارم یه مدت هست دارم کار در م ...

کلا کار کردن برای خانم رو زیاد نمی‌پسندم اونم با بچه کوچک مگر اینکه نوع کار در آمد زایی و رفاه خوبی داشته باشه... ما فقط زود پیر میشیم 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون شرایط کار بیرون دارید من شرایط کار کردن بیرون از خانه ندارم یه مدت هست دارم کار در م ...

عزیزم مجبور شدم از بس تورم زیاد شده اگرنه تا این سن همیشه سپرده بانکی داشتم و بهره ش رو میگرفتم که الان مجبور شدم از حساب بکشم بیرون تا شاید درامدم بیشتر بشه ! 

امیدوارم شرایط کار کردن باب میلت برات پیدا بشه و موفق باشی🌺

تجربه با کار کردن بدست میاد میگن چند شلوار پاره بکنی یاد بگیری 

انشالله همین طور باشه و بتونم از پسش بربیام البته از تلاش کردن و تجربه به دست اوردن اصلا خسته نمیشم فقط میترسم شریکم برای اول کار زیادتر از چیزی که بلدم ازم توقع داشته باشه

عزیزم مجبور شدم از بس تورم زیاد شده اگرنه تا این سن همیشه سپرده بانکی داشتم و بهره ش رو میگرفتم که ا ...

والا وضع همه الان اینجوریه.یا باید یه مرد پولدار گیرت بیاد یا خودت باید استین همتو بزنی بالا وگرنه با این مخارج نمیشه

میشه بپرسم تو چه کاری شریک شدین؟