بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب یکم میشه اینجا بی زحمت توضیح بدین کدوم موسسه خوبه ؟ چه تستی خوبه ؟ ...
برای آزمون قلم چی خوبه،تست درس به درس متفاوته مثلا برای دوران جمع بندی قیزیک و عربی و زبان موج آمون عالیه،تست هشت یا ده سال اخیر بزنید،ضریب زیست و شیمی بیشتره و علاوه بر اون اگه فیزیک ریاضی تون قوی باشه نسبت به رقبا بهتر میشه ولی اگه درصد همه دروس یه رنج باشه بهتره قبولی،قبولی معمولا بستگی داره به دانشگاه مثلا چند سال پیش یه دانشگاه از یه دانشگاه بهتر ه دیگه ،رتبه کمتری می خواست
قبولی بستگی به رتبه و شهر و نوع دانشگاه داره
موفق باش
خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
میشه بگین من یازدهم تجربی ام اگه از الان خوب درسا رو کار کنم میتونم پزشکی بیارم؟توصیتون بهم چیه؟پایم ...
بله خیلی مفهومی بخونید تست بزنید از حواشی خودتونو دور کنید و تمرکز روی هدفتون باشه آزمون قلمچی ثبت نام کنید از الان که مدیریت آزمون یاد بگیرید شیمی استاد بابایی هم تعریفشو شنیدم
موفق باشید
خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)