2777
2789
عنوان

قارچ ناحیه تناسلی

281 بازدید | 22 پست

سلام توروخدا کمک کنید اصلا خوب نمیشم قارچ دارم و تمام اطراف ناحیه تناسلی قارچ هستش پماد کلوتریمازول و ان ان و فلومانسیون همه رو زدم خوب نمیشم

چیکارکنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست پروبیوتیک زیاد بخور، لباس زیر نپوش، دامن بپوش بدون ش.ورت، شورتاتو با آب جوش و صابون بشور و بزار توی آفتاب خشک بشن،اگه متاهلی یمدت فقط با کاندوم رابطه داشته باش

من واسه قارچ کپسول فلوکونازول میخوردم حرف نداشت.

خودتم با سرکه و زاج و آب مخلوط کن بشور.

شرت نپوش دامن بپوش دستمال کاغذی و صابون استفاده نکن اصلا.

مایعات هندوانه زیاد مصرف کن 

شکر و شیرینی جات کمتر مصرف کن

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
ماست پروبیوتیک زیاد بخور، لباس زیر نپوش، دامن بپوش بدون ش.ورت، شورتاتو با آب جوش و صابون بشور و بزار ...

باشه عزیزم 

پس تو ابجوش بجوشونیم شورتامو دامن بیشتر میپوشم

دقیقا بخدا خسته شدم 😪😔😔😔😔

منم یه بار اینطوری شدم خیلی بد بود 

نواربهداشتی مشبک استفاده نکن لباس پلاستیکی نپوش 

شامپو بدن ضدقارچ ایروکس بزن روی قارچا 

پماد مخصوص قارچ هم بگیر بزن( الان اسمشو یادم نمیاد) سریع خوب میشه 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
منم یه بار اینطوری شدم خیلی بد بود  نواربهداشتی مشبک استفاده نکن لباس پلاستیکی نپوش  شام ...

اتفاقا نوتر مشبک استفاده نمیکنم والا لیاس پلاستیک متنفرم ..شامپو دو نمیدونستم خداخیرت بده میخرم