2777
2789
عنوان

خدا خیرتون بده نظر بدین

172 بازدید | 11 پست

سلام. یه نظر میخوام ازتون. زمان آشنایی که در پیام با خواستگار صحبت میشه، چه مقدار صمیمیتی باید باشه؟ باید هر روز صبح بخیر و شب بخیر بگه؟ یا مثلا باید هر روز برای احوالپرسی پیام بده؟ اگه پیام نده حق دارم ناراحت بشم؟ اگه سوالهای بینمون تموم شد چی؟ نباید به بهانه احوالپرسی مثلا پیام بده؟ 

باید پیام بده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر

هنوز بین شما رابطه ای وجود نداره و شما حق ناراحت شدن نداری ب نظرم چون طرف صب بخیر شب بخیر نمیگه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
اگر هنوز در مرحله شناخت هستید خیلی مهم نیست که پیام صبح بخیر اینا بفرسته

میدونین اخه خیلی کم پیام میده. صحبتهاش هم اکثرا کوتاهه. با خودم فکر میکنم اگه واقعا به من تمایل یا علاقه داشته باشه میتونه یه بهونه‌پیدا کنه و پیام بده. صرفا صبح بخیر و شب بخیر منظورم نیست. البته این آقا کم صحبت هم هست.

بعضیا خیلی صمیمی میشن بعضیا هم عصا قورت داده ان  اگه سوالاتون تموم شد باید ببینید اخلاقتون بهم ...

راستش من بعضی وقتا میگم نکنه خیلی آدم سردیه و فردا اگه وارد زندگی بشیم همینطور باشه. نمیدونم اینطور جواب دادنش بخاطر سردیش هست یا بخاطر سنگینی و متانتش. البته این آقا کم حرف هم هست. اما فکر میکنم اگر مثلا نسبت به من تمایلی داشته باشه میتونه بهونه کنه و گاهی یه سوال بپرسه. اما خب الان در مرحله ای هستیم که سوالات هر دومون از هم تموم شده و تقریبا سوالی نداریم دیگه.

سخت نگیر هنوز بین شما رابطه ای وجود نداره و شما حق ناراحت شدن نداری ب نظرم چون طرف صب بخیر شب بخیر ...

منظورم صرفا پیام صبح بخیر و شب بخیر نیست. نمیدونم اما فکر میکنم شاید اونقدر به من تمایلی نداره که گاهی پیامی نمیده. نمیدونم توقعم درسته یا نه. اما میگم اگه واقعا علاقه ای داشته باشه شاید میتونه بهونه کنه و گاهی سوالی بپرسه. این آقا کم حرف هم هست. اما فکر میکنم آدم کم حرفش هم اگه علاقمند باشه پیام میده، به هر بهانه ای که شده

همه ی آدما مثل هم نیستن

این آقا آدم کم حرفیه. اما خب من فکر میکنم اگه واقعا علاقه ای نسبت به من در ایشون شکل گرفته باشه، میتونه بهانه کنه و در روز به من پیام بده. اینکه پیام نده به نظرتون میتونه نشونه این باشه که اونقدر از من خوشش نمیاد؟ ما سوالاتمون از هم تقریبا تموم شده.

راستش من بعضی وقتا میگم نکنه خیلی آدم سردیه و فردا اگه وارد زندگی بشیم همینطور باشه. نمیدونم اینطور ...

اگه خونواده ها مشکلی ندارن با هم بیرون برید تو بیرون رفتناس که خودشو نشون میده مثلا ممکنه طرف خسیس باشه وقتی ۱۰_۱۵بار برید بیرون و یه ابمیوه نگیره برات مشخص میشه خسیسه یا اگه زود جوش باشه وقتی چند ساعت با همید بالاخره سوتی میده یا خیلی چیزای دیگه 

مشاوره هم برای تست شخصیت شناسی برید مشخص میکنه خیلی چیزارو

با پیام تنها نمیشه کسیو شناخت شما یک سال با من چت کن نه طرز حرف زدنمو میفهمی نه اخلاقم چون تو چت سعی میکنم خودمو خیلی خوب و موقر نشون بدم ولی حضوری زمین تا آسمون فرق داره